Tuesday, June 5, 2012

ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ





























ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Χαιρετίζουμε τη γενναία στάση του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος δεν μασά τα λόγια του και λέγει πολλές φορές πράγματα για τα οποία οι πλείστοι δεν τολμούν να μιλήσουν.


Οι "άρες, οι μάρες και οι κουκουνάρες" που ακούμε τις τελευταίες βδομάδες για τις εκλογές μας έχουν κυριολεκτικά χαντακώσει.


Ο “ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ” ΒΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ

______


Ο ένας αποφάσισε να το παίξει “Αγιατόλλαχ” λιλλιπούτειου κόμματος και δεν κάνει τίποτα άλλο - παρά τη σαφή παράβαση των Ιερών Κανόνων - να επεμβαίνει στην πολιτική και να προωθεί το λιλλιπούτειο κόμμα “Κοινωνία” που ίδρυσε και του οποίου είναι ο ουσιαστικός αρχηγός.


Αναφερόμαστε φυσικά στον π. Βασίλειο Βολουδάκη - τον λίαν αγαπητό και άκρως σεβαστό μας Γέροντα-, ο οποίος έπεσε σε πηγάδι βαθειάς παποκαισαρικής πλάνης από το οποίο δεν έχει ούτε τη βούληση ούτε τον τρόπο να εξέλθει.


Πάντως ότι και να κάνει ότι και να πει ΕΝΑ είναι το ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρο και το ακλόνητα αδιαμφισβήτητο. Ο εκλογικός νόμος δεν επιτρέπει την εκπροσώπηση κομμάτων που δεν εξασφαλίζουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων!


Ως αποτέλεσμα όλοι οι ψήφοι που θα πάνε στον π. Βολουδάκη θα καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια υπέρ του πρώτου κόμματος τουτέστιν του “Σύριζα”.


Επομένως όποιος θα ψηφίσει Βολουδάκη, στην πραγματικότητα ψηφίζει Τσίπρα - Ρεπούση - Λιάκο - Δραγώνα - Τρεμόπουλο Τατσόπουλο και πάει λέγοντας.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ

________


Ορισμένοι άλλοι ελπίζουν ότι ο κ. Τσίπρας θα μας γλυτώσει από την ηλεκτρονική φυλακή. Μόλις διάβασα επιστολή στην “Παρακαταθήκη” που μιλά για το μπρος γκρεμός ( και εννοεί τον κ. Τσίπρα) και πίσω ρέμα (και εννοεί τον κ. Τσίπρα).


Στην Κύπρο σ’ αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε το ρητό “Από την Πάφο έρχομαι και στην κορφή κανέλλα” και το “ράβδος εν γωνία άρα βρέχει”.


ΠΟΤΕ και ΠΟΥ υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα επιβάλει την ηλεκτρονική φυλακή; ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ και σε ΚΑΝΕΝΑ.! Απλά πρόκειται για ευσεβείς πόθους ορισμένων.


Συμπληρωματικά. Ποιος είπε ότι όποια χώρα παραμείνει στην Ενωμένη Ευρώπη ή στο Ευρώ ότι θα της επιβληθεί η ηλεκτρονική φυλακή;


Στην Ινδία που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την Ενωμένη Ευρώπη η ηλεκτρονική φυλακή βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ στην Μεγάλη Βρετανία, που είναι επιφανές μέλος της Ευρωπαικής Ενωσης, οι πολίτες αντέδρασαν και ηλεκτρονική φυλακή δεν έχει επιβληθεί. Αρα;


ΚΗΡΥΚΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ή ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ;

__________


Αλλοι πάλιν το έριξαν στα θεολογικά κηρύγματα περί μετανοίας. Απαντούμε. Μας φώτισαν ότι ουδέποτε εξασφαλίζεται η συνδρομή του Αγίου Θεού αν δεν υπάρξει καθολική Νινευιτική μετάνοια.


Αλλά δεν μας απαντούν τι πρέπει να ψηφίσουμε στις 17 Ιουνίου επειδή δεν τους κοτά να πουν τι πρέπει αφού είτε αυτομόλησαν στη "Τσιπρολαγνεία" - όπως ο σεβαστός και αγαπητός μας Γέροντας Βασίλειος Βολουδάκης - είτε το παίζουν άνετοι ως υψηλού επιπέδου θεολόγοι της θεολογίας του "προσώπου".


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

__________


Ας μην στεναχωρούνται όμως! Η 18η Ιουνίου είναι κοντά και το επικρατέστερον όνομα για το υπουργείο Παιδείας είναι του μέντορα της Ρεπούση και της Δραγώνα τουτέστιν του Καθηγητή Αντώνη Λιάκου. Και τότε θα δούμε "πόσα αππίδια χωρά ο σάκκος" της θεολογικής τους εμβρίθειας.


Μα ξέρεις λένε ορισμένοι έχουμε παράπονα και από τον Μπαμπινιώτη και τον Αρβανιτόπουλο.


Απαντώ. Ασφαλώς και έχουμε! Αλλά αν έχει μείνει εκατοστημόριο μυαλού στο κεφάλι μας πρέπει (να πάρει η ευχή!) να αντιλαμβανόμαστε ότι άλλη δυνατότητα παρέμβασης θα έχουμε με τους Μπαμπινιώτη και Αρβανιτόπουλο και άλλη ή μάλλον ΚΑΜΙΑ με τον Λιάκο, την Δραγώνα και τη Ρεπούση. Για να μην τρελλαθούμε τελείως δηλαδή.


“ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ”

__________


Ξέρεις λένε κάποιοι τρίτοι. Το σηναντικό δεν είναι ότι οι “Συριζαίοι” και ο “Δημαρίτες” θα χωρίσουν την Εκκλησία από την Πολιτεία, ούτε ότι θα θάψουν τα εθνικά μας θέματα, ούτε ότι θα αποχριστιανοποιήσουν την Ελλάδα, αλλά ότι θα χειριστούν ορθά το Μνημόνιο.


Oh yeah?


Και πώς στην ευχή οι μαθητευόμενοι μάγοι, που είναι γνωστοί για την αναξιοπιστία, την αγραμματωσύνη και την προπέτειά τους και των οποίων το βιογραφικό γέμει καταλήψεων των Ακαδημαικών Ιδρυμάτων θα χειριστούν το θέμα του Μνημονίου;


Κρατούν μαγικό ραβδί που θα βάλει στη γωνία την Ευρώπη, την Αμερική και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα;


What do you know?!


Η Ελλάδα διέθετε τέτοιο θησαυρό και δεν το γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια;


Και γιατί χαράμιζε όλες αυτές τις δεκαετίες τα πλούσια αποθέματα του τεράστιου προσωπικού κεφαλαίου του ο κ. Τσίπρας στις καταλήψεις, στην ψηλαφητή αγραμματωσύνη και στην αυθάδεια και στην κατάθεση υπερασπιστικής μαρτυρίας υπέρ των δολοφόνων της 17ης Νοέμβρη;


ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

_______


Οσοι δεν βάλαμε υποθήκη το μυαλό μας γνωρίζουμε ότι τα "φύκια και οι κορδέλες" και οι "λαγοί με τα πετραχήλια" που μας τάζει ο κ. Τσίπρας είναι σαπονούφουσκες της ίδιας αξίας με αυτές που έδινε ο Ανδρέας και δεν πραγματοποίησε ποτέ.


"Εξω από το ΝΑΤΟ", "ΕΟΚ - ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, “φεύγουν οι βάσεις του θανάτου” και τελικά όντως έφυγαν όσες αποφάσισε η Αμερικανική κυβέρνηση ότι δεν ήταν χρήσιμες επιχειρησιακά.!!!


ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

_________

Ξυπνάτε πατέρες και αδελφοί.!


Αφήστε τις εμμονές, τις ιδεοληψίες και τις υψηλές θεολογίες σας που δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα και κάνετε ότι μπορείτε για να εμποδίσετε τους Εκκλησιομάχους και τους αρνησιπάτριδες να καταστρέψουν οριστικά την πατρίδα μας.


Αν μη τι άλλο σκεφτείτε ότι οι “Συριζαίοι” προτίθενται να ελληνοποιήσουν 3 εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.


Καλά ούτε κι αυτόν τον κίνδυνο δεν το καταλαβαίνετε;


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΙΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

_______


Ευχαριστούμε θερμά, Αγιε Πειραιώς, για την γενναιότητα να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να καταθέσετε την μαρτυρία σας ως Ορθόδοξος Ιεράρχης - και όχι ως κομματάρχης, όπως τον δεινώς εκπεσόντα στην παποκαισαρική πλάνη και αδίστακτο παραβάτη των Ιερών Κανόνων σεβαστό και αγαπητό μας π. Βασίλειο Βολουδάκη.

No comments:

Post a Comment