Thursday, June 7, 2012

Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ


Ο “ΣΥΡΙΖΑ” ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=============


Γράφει ο γνωστός ευσεβής ιατρός κ. Λυκούργος Νάνης - πνευματικό τέκνο του οσίας βιοτής αντικανονικώς εκθρονισθέντος Μητροπολίτη Λαρίσης Θεολόγου - για την εξαγγελθείσα θέση του “Σύριζα” που ευνοεί την καθιέρωση ομοφυλοφυλικών γάμων:


“Τι να πρωτομνημονεύσει κανείς απ το κομβολόγιο των ιδεολογικών ανομημάτων του χειρότερου ποιοτικά κόμματος που εμφανίσθηκε ποτέ στην ελληνική πολιτική σκηνή!


Ανακαλύπτουν παντού μειονότητες, αποδομούν την εθνική μνήμη, συγγενεύουν ιδεολογικά μ’ αυτούς που καίνε ελληνικές σημαίες, προωθούν τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής διαστροφής και του γάμου των σοδομιτών κ.ο.κ.


Συνασπισμός της διαστροφής και της αναισχυντίας πρέπει να ονομάζεται το κόμμα τους!


Δεν απομένει παρά να δούμε κάποιους απ’ αυτούς να προτείνει και τη νόμιμη λειτουργία κομμάτων...παιδοφίλων όπως συμβαίνει στην κατ’ εξοχήν χώρα της αποστασίας, την Ολλανδία!


Όλα να τα περιμένεις από δαύτους!”


Οτι ο “Σύριζα” είναι ότι πιο ελεεινό έχει παρουσιαστεί στον πολιτικό βίο του Ελληνισμού ούτε που χρειάζεται να αναλυθεί σε βάθος. Αλλωστε οι χριστιανοί - όσοι από αυτούς εννοείται αποδέχονται ότι είναι χριστιανοί! - ούτε που μπαίνουν στον κόπο να κρύψουν τις πεποιθήσεις τους.


Αλλο είναι το εκπληκτικό. Οτι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι προηγούνται σταθερά στην πρόθεση ψήφου. Αυτό είναι το ανεξήγητο!


No comments:

Post a Comment