Friday, May 4, 2012

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ


ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==========


Γράφει το ιστολόγιο “Θρησκευτικά”:


“Λέει η Ρεπούση: «Σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν υπάρχουν εικονίσματα. Σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν είναι υποχρεωτική η πρωϊνή προσευχή. Και σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν είναι υποχρεωτικός ο εκκλησιασμός».

Ή είναι άσχετη ή το παίζει άσχετη. Γιατί αλήθεια η Ιταλία υποστήριξε μέχρι τέλους την ανάρτηση του Σταυρού στις σχολικές αίθουσες και πέτυχε θετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου προς τούτο; Δεν είναι αναρτημένος ο Σταυρός στις σχολικές αίθουσες της Ιταλίας; Το ίδιο συμβαίνει και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης...


Αριστερίστικα, αντιεκκλησιαστικά, ψευδοπροοδευτικά ψεύδη χορτάσαμε.


Τέτοιες ανοησίες της Αριστεράς είναι πλέον γραφικές…”


Αδίστακτοι ψεύτες και παραχαράκτες της Ιστορίας, είναι οι εκπρόσωποι της αριστερής “ιντελιτζένσιας” επίλεκτο στέλεχος της οποίας είναι η κυρία Ρεπούση.


Τη θυμάστε την κυρία Ρεπούση έτσι;


Είναι αυτή η προκομμένη που έγραψε το βιβλίο της Ιστορίας στο οποίο έλεγε ότι οι Ελληνες της Σμύρνης δεν κατακρεουργήθηκαν από τους Τούρκους αλλά πέθαναν από το “συνωστισμό”.!!!


Ευτυχώς τώρα με τον κ. Μπαμπινιώτη στο Υπουργείο Παιδείας το βιβλίο της κυρίας Ρεπούση πάει οριστικά στα αζήτητα.


Αλλά, όπως βλέπετε, η κυρία αυτή δεν βάζει μυαλό.


Τώρα άρχισε ψευδολογίες για το μάθημα των θρησκευτικών και τα χριστιανικά σύμβολα στις αίθουσες διδασκαλίας.


Οι πιστοί ούτε που περιμένουν την ώρα που θα μαυρίσουν στην κάλπη την ανεκδιήγητη αυτή κυρία και το κόμμα του κ. Κουβέλη που την προβάλλει ως υποψήφια βουλευτή.


No comments:

Post a Comment