Thursday, May 24, 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΥΣΕΒΟΜΕΤΡΟ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;


ΥΠΑΡΧΕΙ “ΕΥΣΕΒΟΜΕΤΡΟ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=========


Ο ευσεβής γιατρός κ. Λυκούργος Νάνης μας γνωρίζει με ένα θλιβερό “νεοφιλελεύθερο” πολιτικό με πλούσιο βιογραφικό στον εθνομηδενισμό και στην Εκκλησιομαχία: Τον κ. Τζήμερο!


Γράφει συγκεκριμένα:


“Σαν καραμέλα πιπιλίζουν κάποιοι, εν οις και ο νεοφανής αστήρ της δεξιοφιλελεύθερης συνιστώσας του εθνομηδενισμού και της εκκλησιομαχίας κος Τζήμερος, τα περί παραχώρησης δηλαδή αρπαγής της εναπομεινάσης μετά τη ληστρική επιδρομή του δήθεν φιλόχριστου κράτους εκκλησιαστικής περιουσίας σ’ αυτό εκφράζοντας έτσι τον υποκάρδιο πόθο διαφόρων παραγόντων που επιθυμούν την περαιτέρω περιθωριοποίηση της Εκκλησίας απ’ τη δημόσια ζωή των νεοελλήνων.


Αλλ ω αγαθοί!


Πού θα απευθυνθεί ο συμπατριώτης μας που αδυνατεί να πληρώσει το νοίκι, το ηλεκτρικό,που απειλείται με έξωση; Πού θα καταφύγει η άγαμη μητέρα και πολλοί ατυχήσαντες συνάνθρωποί μας παρά στην αγκαλιά της Εκκλησίας; Μήπως θα σπεύσουν στον κο Τζήμερο ή στα διάφορα πολιτικά κόμματα και απο-κόμματα όπως π.χ. του γνωστού και μη εξαιρετέου ανάλγητου νεοφιλελεύθερου μίστερ Αλλατίνη;


Αν υπάρχει σήμερα ελεύθερο ελληνικό κράτος προκειμένου να’ χει τη δυνατότητα να αρλουμπολογεί ο κος Τζήμερος και οι ομοιδεάτες του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην Εκκλησία της οποίας περί τις 6000 λειτουργοί - κατά τον Πουκεβίλ - απέβησαν ολοκαύτωμα στον αγώνα της παλιγγενεσίας. Αυτό είναι το ευχαριστώ κάποιων αλλοτριωμένων νεοελλήνων! Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι!”


Οντως θαυμάσια η παρέμβαση του κ. Νάνη!


Η καραμέλλα της εθνομειοδοσίας και της Εκκλησιομαχίας προσφέρεται ως σανίδα σωτηρίας από ορισμένους την ώρα που όλα χάνονται κάτω από τα πόδια μας.


Σε τι συνίσταται αυτή η συνταγή; Είναι σαν να προσπαθείς να θεραπεύσεις ετοιμοθάνατο με υδροκεάνιο.!!!


Και όμως! Αυτή είναι ακριβώς η συνταγή και του κ. Τζήμερου και του κ. Τσίπρα και της ΔΗΜΑΡ και πολλών άλλων κομμάτων οι βουλευτές των οποίων είναι απρόθυμοι ακόμη και να ορκιστούν ότι θα τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους.!!!


Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο!


Ας υπήρχαν ορισμένοι “μητραλοίες” πολιτικοί αρκεί ο λαός να τους γύριζε την πλάτη.


Δυστυχώς! Κάθε άλλο παρά αυτή είναι η πραγματικότητα.


“Οστούν εκ των οστέων” μας και “σάρξ εκ της σαρκός μας” είναι οι φαύλοι εκκλησιομάχοι και εθνομειοδότες πολιτικοί που μας κυβερνούν.


Διαφορετικά ο Θεός θα μας έστελλε ηγέτες με φόβο Θεού να μας κυβερνήσουν. Αν υπήρχαν έστω και οι “δέκα δίκαιοι”.


Υπάρχει “ευσεβόμετρο” του λαού και των πολιτικών; Δυστυχώς υπάρχει! Είναι η εγκατάλειψη και η απόγνωση που όλοι αισθανόμαστε τώρα.


No comments:

Post a Comment