Tuesday, May 22, 2012

Η ΑΓΚΥΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΣΥΡΙΖΑ"! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ;


Η ΑΓΚΥΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ “ΣΥΡΙΖΑ”! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===================

Διαβάζουμε στο καλό ιστολόγιο “Ρωμαίικο Οδοιπορικό” - μεταξύ άλλων - τα ακόλουθα από την ανάρτηση “ΞΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!”

Ὑπό τόν τίτλο «Ἡ Ἑλλάδα καί ἡ Τουρκία πρέπει νά ξεπεράσουν τά στερεότυπα», ἡ τουρκική ἐφημερίδα «TODAY'S ZAMAN» φιλοξενεῖ συνέντευξη τῆς Ρένας Δούρου, βουλευτῆ τοῦ ΣΥΡΙΖΑ στήν Β' περιφέρεια τῆς Ἀθήνας.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα ἦταν μία πολιτική δύναμη πού προσπαθοῦσε νά βρεῖ τρόπους ἐπικοινωνίας καί δημιουργίας ἐμπιστοσύνης ἀνάμεσα στην Ελλάδα καί τήν Τουρκία.

Στή συνέχεια, ἡ κ. Δούρου τονίζει ὅτι «Χάρη στόν πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ἐρντογᾶν, ὁ ὁποῖος προχώρησε στή δημιουργία ἑνός σύγχρονου πολιτικοῦ οἰκοδομήματος, δέν ἀποτελεῖ πιά ἀπειλή, οἱ πολίτες τῆς Αἰγύπτου, τῆς Τυνησίας καί τῆς Λιβύης να ὀνειρεύονται ἕνα τουρκικό μοντέλο», δηλώνει.

Στή συνέχεια, ἡ κ. Δούρου ἐρωτᾶται γιά τήν πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά μέ τά προβλήματα τῶν τουρκικῶν μειονοτήτων στήν Ἑλλάδα (!!!!), οἱ ὁποῖες –ὅπως σημειώνει ἡ ἐφημερίδα - ὑποστήριξαν τό κόμμα της στις εκλογές τῆς 6ης Μαΐου:

«Τά προβλήματα τῶν μειονοτήτων πρέπει νά λυθοῦν ἀπό τήν πολιτεία στή βάση τῶν ἴσων δικαιωμάτων καί χωρίς διακρίσεις. Ἐμεῖς (στόν ΣΥΡΙΖΑ) γνωρίζουμε ὅτι κατά τήν οἰκονομική κρίση, ὑπάρχει τάση περιθωριοποίησης τῶν μειονοτήτων. Τά ἴδια τά μέλη τούς γίνονται θύματα τῆς οἰκονομικῆς κρίσης καί, σύμφωνα μέ ἐμᾶς, αὐτό εἶναι ἀπαράδεκτο, ἄδικο καί ἀντιδημοκρατικό».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ἦταν πάντα ἡ ὑπεύθυνη πολιτική δύναμη πού θέλει νά ἐγγυηθεῖ τά δικαιώματα τῶν μειονοτήτων, εἰδικά αὐτούς τούς δύσκολους καιρούς», προσθέτει.

ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
_______

Οι εύγλωττες θέσεις της βουλευτού του “Σύριζα” κυρίας ΔΟΥΡΟΥ έδωσαν την ευκαιρία σε σχολιογράφους να παρέμβουν με τα ακόλουθα σχόλια:

Ανώνυμος22 Μαΐου 2012 6:42 π.μ

Δεν φταίει η Δούρου γιαυτά που λέει. Φταίνε οι έλληνες που ψηφίζουν κόμματα σαν τον Σύριζα.

Απάντηση

Ioannis22 Μαΐου 2012 7:25 π.μ.

Αυτοί είναι οι οπαδοί της πολυπολιτισμικής θεωρίας η οποία έχει δημιουργηθεί από τους νεκροθάφτες της παγκόσμιας κοινότητας. Βέβαια δεν τολμάνε να ορθώσουν κάποια αντίρρηση διότι θα τους στείλουν στην αφάνεια απ' όπου τους ανέσυραν.

Διαφορετικά θα έπρεπε να έλεγαν στους Τούρκους που είναι η Ελληνική κοινότητα της Πόλης και των νησιών Ίμβρου και Τενέδου που προστατευόντουσαν από την συνθήκη της Γενεύης.

Και βέβαια να μην πούμε για τους τραμπουκισμούς της Τουρκίας ως αναφορά την επέκταση σε 12 μίλια ή για την ΑΟΖ.

Γι' αυτό θα πρέπει να προσέξουμε που θα ρίξουμε την ψήφο μας γιατί αυτοί οι Ανθέλληνες (εννοεί τους “Συριζίτες”) μπορεί να κλείσουν το θέμα των Σκοπίων μονολεκτικά ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αφού θα έχουν συμμάχους και τους οικολόγους.

Απάντηση

Ανώνυμος22 Μαΐου 2012 9:12 π.μ.

Προβεβλημένη διεθνολόγος του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνιμη καλεσμένη στο δελτίο ειδήσεων του kontra με τον Τέρενς Κουίκ (εννοεί τον βουλευτή του Καμμένου) και τώρα στο extra 3.

Απάντηση

Ανώνυμος22 Μαΐου 2012 10:02 π.μ.

..."κατά την οικονομική κρίση, υπάρχει τάση περιθωριοποίησης τών μειονοτήτων" λέει η κ. Δούρου.... Όταν για την Θράκη τα δύο μεγάλα κόμματα ψήφισαν να μην πληρώνει η μειονότητα το χαράτσι 100 της 100 αλλά μόνο το 20 της 100 του ποσοστού. Δεν γίνονται διακρίσεις...πιστεύω πως η συμπολίτες μας που ανήκουν στην μειονότητα περνά καλύτερα από κάθε άλλη μειονότητα στην Ευρώπη.

Απάντηση

Ανώνυμος22 Μαΐου 2012 12:45 μ.μ.

Στη Θράκη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 11.500 ψήφους. Είχε πέσει σήμα από την Άγκυρα.


ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
_______

Θα παρακαλέσω καταρχήν τους αναγνώστες να συνειδητοποιήσουν ότι τις πιο πάνω δηλώσεις δεν τις έκανε ο Τούρκος πρέσβυς, ούτε ο Μουφτής της Θράκης, αλλά Ελληνίδα (και ο Θεός να την κάνει!) βουλευτής του εθνομειοδοτικού και Εκκλησιομάχου “Σύριζα”.

Οταν η Αγκυρα πριμοδοτεί τόσο ανοιχτά τον "Σύριζα" δεν το κάνει βέβαια από ιδεολογική συγγένεια προς το Ισλαμικό κόμμα του κ. Ερντογάν που κυβερνά την Τουρκία.

Το κάνει επειδή έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Δική μας ευθύνη λοιπόν είναι να σταθούμε αντίθετοι προς τα σχέδια της Αγκυρας και να καταψηφίσουμε τον “Σύριζα”.

Στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε, όχι μόνον ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ, αλλά και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, και προπαντός με γνώμονα τη στάση των κομμάτων έναντι της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ως χριστιανοί δεν επιλέγουμε

1.) Την ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές επειδή η αποχή από τις εκλογές ευνοεί τον “Σύριζα” - ως πρώτο κόμμα-, ένα κόμμα συνειδητών εθνομειοδοτών και φανατικών Εκκλησιομάχων.

2.) Οι χριστιανοί επίσης δεν ρίχνουμε ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ επειδή τα λευκά και τα άκυρα λειτουργούν υπέρ του πρώτου κόμματος, δηλαδή του “Σύριζα”.

3.) Ως χριστιανοί επίσης δεν ψηφίζουμε ΛΙΛΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - όπως λ.χ. την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" - που δεν μπορούν να συγκεντρώσουν με τίποτα το 3%.

Αρα βάσει του εκλογικού νόμου ΔΕΝ μπορούν να εισέλθουν στη Βουλή. Επομένως ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση ψηφίζουμε ακόντως ή εκόντως “Σύριζα”.

Για όνομα του Θεού! Ας μη βγάλουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας για να παραστήσουμε (άκουσον! άκουσον!) "τους συνεχιστές του Καποδιστρίου!"

Βρισκόμαστε μπροστά στη βεβαιότητα ότι η "ΔΗΜΑΡ", οι "Οικολόγοι" (όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά θα μπουν στη Βουλή) και ο “Σύριζα” θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση με αποτέλεσμα οι Εκκλησιομάχοι και οι εθνομειοδότες να μπορούν να εξυπηρετήσουν απόλυτα τα σχέδια της Αγκυρας και των Σκοπίων και να εφαρμόσουν στην παιδεία την πιο απροκάλυπτα εθνομειοδοτική και αντιχριστιανική πολιτική.

Σ’ αυτή την περίπτωση υπεύθυνοι για το κακό που θα προκύψει στην πατρίδα μας δεν θα είναι μόνον οι "Συριζίτες", οι "Δημαρίτες" και οι "Οικολόγοι" αλλά επίσης
1.)και όσοι θα απόσχουν των εκλογών,
2.) θα ρίξουν άκυρο ή λευκό ή
3.) θα ψηφίσουν κόμματα που δεν έχουν απολύτως καμία πιθανότητα να εισέλθουν στη βουλή,
επειδή την ψήφο τους σε τελευταία ανάλυση θα καρπωθεί ο "Σύριζα", αφού θα εξασφαλίσει το πριμ των 50 βουλευτών και θα κυβερνήσει την πατρίδα μας ως κόμμα απόλυτης πλειοψηφίας μαζί με τους υπόλοιπους εθνομειοδότες και εκκλησιομάχους.


No comments:

Post a Comment