Wednesday, May 9, 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


“ΑΔΕΛΦΙΑ! ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;”
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Χαιρετίζω εκ μέσης καρδίας το άρθρο που ανάρτησε το καλό ιστολόγιο “Ρωμαίικο Οδοιπορικό” στο οποίο λέγει τα πράγματα με το όνομά τους. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Ἀδέρφια, τί πᾶμε νά κάνουμε;

Ἀδέρφια τί πᾶμε νά κάνουμε; Σέ 10 ἡμέρες θά συζητηθεῖ στό Σικάγο τό θέμα τῶν Σκοπίων καί ἐμεῖς στηρίζουμε μέ τήν ψῆφο μᾶς ἀνθρώπους ποῦ ἔχουν τίς πιό ἀντεθνικές θέσεις γιά τή Μακεδονία μας; Οἱ ὧρες εἶναι κρίσιμες ὅσο ποτέ ἄλλοτε! Ξυπνῆστε Ἕλληνες! Οἱ καιροί οὐ μενετοί!
Η ΨΗΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ!!!

Τί κέρδος θά ἔχουμε ἀν ἀκυρώσουμε τό μνημόνιο ἀλλά δώσουμε ἀνεπιστρεπτί στούς γείτονές μας τήν εὐκαιρία νά ὀνομάζονται "Μακεδόνες"; Ποιό τό ὄφελος ἀν νικήσουμε τήν Μέρκελ ἀλλά ἀναγνωρίσουμε στήν χώρα μᾶς "μακεδονική" ἤ τουρκική μειονότητα; Οἱ ἑπόμενες ἐκλογές πλησιάζουν! Ἄς φροντίσουμε νά διορθώσουμε τό λάθος μας!”

Στα όσα σαφή και αξιοπρόσεκτα αναφέρει το καλό ιστολόγιο να προσθέσω ότι πρώτα από όλα πρέπει να ψηφίζουμε ως άνθρωποι της Εκκλησίας.

Οι Συριζίτες και οι ΔΗΜΑΡίτες εκτός από εθνομειοδότες είναι και από πεποίθηση και ιδεολογία οι κατεξοχήν Εκκλησιομάχοι. Πρώτα ξαδέλφια με τους “Οικολόγους” που αναγνωρίζουν “Τουρκική μειονότητα” στη Θράκη μας.

Ο κ. Τσίπρας ευτελίζει ήδη τη Δημοκρατία με τον τρόπο που χειρίζεται την ανάθεση εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

Ετσι αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν σέβεται ούτε την κρίσιμη κατάσταση της χώρας, ούτε το Σύνταγμα.

Αντί να βλέπει τους εκπροσώπους των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο για να σχηματίσει κυβέρνηση - όπως είναι η εντολή που του δόθηκε απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - βλέπει όλα τα αριστερά και αριστερίζοντα κόμματα και κομματίδια που δεν μπήκαν στη Βουλή, ως προεκλογικό τέχνασμα πριν τις εκλογές του Ιουνίου.

Αν είναι ποτέ δυνατόν να εμπιστευτούν οι Ελληνες αυτό τον κύριο που χρησιμοποεί την προεδρική εντολή για να κάνει προεκλογικές συμμαχίες για να κατορθώσει να γίνει πρώτο κόμμα στις εκλογές του Ιουνίου.

No comments:

Post a Comment