Friday, May 18, 2012

Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Η τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας αποδεικνύει τον έσχατο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας επειδή ο “Σύριζα” εξακολουθεί να προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις εκλογές της 17 Ιουνίου 2012.


“Δημοσκόπηση Rass: ΣΥΡΙΖΑ 21,7%, ΝΔ 20,2%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 11,7%.

Αλλάζουν πάλι οι συσχετισμοί δυνάμεων μεταξύ των κομμάτων. Σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Rass που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα Metro, πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,7% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 20,2%. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 11,7%.


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά.

ΣΥΡΙΖΑ 21,7%

ΝΔ 20,2%

ΠΑΣΟΚ 11,7%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,3%

ΚΚΕ 5,5%

Δημοκρατική Αριστερά 6,2%

Χρυσή Αυγή 3,7%

Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%

Δημιουργία Ξανά 2%

ΛΑΟΣ 1,9%

Οικολόγοι Πράσινοι 1,3%.”


Αν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν στην κάλπη αυτό σημαίνει ότι ο “Σύριζα” θα πριμοδοτηθεί με το μπόνους των 50 βουλευτών άρα θα εξασφαλίσει περισσότερους από 120 ή ίσως και περισσότερους από 130 βουλευτές.


Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι ο μεν κ. Τσίπρας θα γίνει πρωθυπουργός, ο “Σύριζα” θα καταπιεί τη ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη και άλλα λιλλιπούτεια αριστερά κόμματα και θα καταστεί αυτόματα κυβέρνηση απόλυτης πλειοψηφίας.


Δεν χρειάζεται να πάμε μακρυά για να διαπιστώσουμε τι σημαίνει αυτό στην πράξη.


Υπενθυμίζω μόνον ότι η κυρία Ρεπούση έφυγε από την αίθουσα της Βουλής για να μην τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων.!!!


Επομένως κανείς ας μην παραπονεθεί εκ των υστέρων για την άνοδο των εκκλησιομάχων και εθνομειοδοτών Τσιπροκουβέληδων

1.) Αν κάτσει στον καναπέ του και δεν πάει να ψηφίσει,

2.) Αν ρίξει άκυρο ή λευκό, ή

3.) Αν πάει να ψηφίσει μικρά κόμματα που δεν έχουν καμιά πιθανότητα να εισέλθουν στη Βουλή.


Ο εκλογικός νόμος είναι δεδομένος και με αυτόν θα διεξαχθούν οι εκλογές. Δύο πρόνοιές του λειτουργούν καταλυτικά εναντίον της αντιπροσωπευτικής εκπροσώπησης των ψήφων στη Βουλή.

1.) Πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα με το μπόνους των 50 βουλευτών, και

2.) Αποκλείει την είσοδο στη Βουλή όποιου κόμματος δεν συγκεντρώσει το 3% τουλάχιστον των ψήφων.


Μπορεί να θέλουμε να κοροιδεύουμε τον εαυτό μας ότι όλοι είναι το ίδιο, αλλά η κοινή λογική και η αναντίρρητη πραγματικότητα βοά εκκωφαντικά ότι η Ρεπούση, ο Μπουτάρης, ο Τσίπρας, ο Τατσόπουλος, η Δραγώνα και το υπόλοιπο σκυλολόι είναι ασύγκριτο σε εκκλησιομαχία και εθνομειοδοσία


Μαύρο στον Τσίπρα λοιπόν.


Τα λοιπά εκ του πονηρού.

1 comment:

  1. Το πρώτο σενάριο κοκορομαχίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ το απέρριψε ο λαός στις 6/5/2012. Το σύστημα λοιπόν που ανέλαβε να συνεχίσει την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, υποχρεώθηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια των παπαγάλων της παραπληροφόρησης και των άθλιων δημοσκόπων, ο λαός θα βομβαρδίζετε καθημερινά έως τις εκλογές με την άγρια τάχα κόντρα μεταξύ Σαμαρά-Τσίπρα, που πότε ο ένας θα πηγαίνει μπροστά και πότε ο άλλος. Ελπίζουν ότι θα παγιδεύσουν το λαό, με αδέξια συνθήματα του είδους Δεξιά-Αριστερά και να τον εγκλωβίσουν σε μία από τις δύο επιλογές . Ο Ανεξάρτητος Έλληνας στις 17/06/2012 θα αρνηθεί στους υποταγμένους να συνεχίσουν την εξαθλίωσή του και την μετατροπή της χώρας του σε προτεκτοράτο.

    ReplyDelete