Sunday, May 13, 2012

ΜΟΥΦΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ!!!



ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10 ή 12 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==================


Διαβάζουμε στο ιστολόγιο defencenet.gr:


“Είναι επιτρεπτό τα κορίτσια να παντρεύονται στην ηλικία των 10 ή 12 χρόνων σύμφωνα με τον πανίσχυρο μουφτή της Σαουδικής Αραβίας.


Ο πανίσχυρος μεγάλος μουφτής της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι είναι επιτρεπτό τα κορίτσια να παντρεύονται από την ηλικία των δέκα ετών, ασκώντας κριτική σε όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να αυξηθεί το κατώτατο όριο ηλικίας γάμου.


Ο Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ αλ Σεΐχ είπε ότι ένα κορίτσι είναι έτοιμο να παντρευτεί ήδη από τα δέκα ή 12 χρόνια της ζωής του, σύμφωνα με το Ισλάμ, ενώ τόνισε ότι ο ισλαμικός νόμος δεν καταπιέζει τις γυναίκες. «Ολοι όσοι καλούν για αύξηση του ορίου ηλικίας για γάμο κάνουν μεγάλο λάθος» σχολίασε σε ομιλία του στο Ισλαμικό Πανεπιστήμιο του Ριάντ.


«Οι μητέρες μας και οι γιαγιάδες μας όταν παντρεύτηκαν ήταν δεν ήταν 12 ετών. Η καλή ανατροφή προετοιμάζει ένα κορίτσι προκειμένου να αναλάβει τα συζυγικά του καθήκοντα σε αυτή την ηλικία» προσέθεσε. Τα σχόλια του μουφτή ακολούθησαν την ερώτηση μίας γυναίκας από το ακροατήριο σχετικά με τον γάμο ανηλίκων κοριτσιών χωρίς τη συγκατάθεσή τους.


Η Εθνική Ενωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σαουδική Αραβίας (NHRA) έχει επικρίνει την πρακτική αυτή στη χώρα, χαρακτηρίζοντάς την ως παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών.


Τον περασμένο χρόνο, μία σχετική φάτουα, θρησκευτικό διάταγμα, που επέτρεπε σε κορίτσια να παντρεύονται από την ηλικία των εννέα χρόνων, απορρίφθηκε από το Ανώτατο Επιστημονικό Συμβούλιο του Μαρόκου. Το συμβούλιο απεφάνθη ότι του έλειπε η θρησκευτική εγκυρότητα καθώς βασιζόταν σε μία μόνο περίπτωση - τον γάμο του προφήτη Μωάμεθ με την Αΐσα μπιντ Αμπού Μπακρ.”


Πώς είπατε;


Σε τι χρησιμεύουν οι Διαθρησκειακοί διάλογοι;


Καλά ούτε τώρα δεν καταλάβατε μετά την ερμηνεία του φατμά από τον μουφτή της Σαουδαβικής Αραβίας;


Οχι ε;!!!


Περίεργο!!!


Πάντως τον Παναγιότατο τον παρασημορούν σε διεθνή φόρα για την επίδοση του στους Διαθρησκειακούς διαλόγους!!!


Πώς είπατε και πάλιν;


Καλά αφού τα καταφέρνει τόσο καλά με τους Διαθρησκειακούς Διαλόγους ο Παναγιότατος γιατί εξακολουθεί να παραμένει κλειστή η Θεολογική Σχολή της Χάλκης παρόλον ότι 200 μουφτήδες διορίστηκαν στη Θράκη για να μετατρέψουν τους Ελληνες μουσουλμάνους σε Τούρκους;


Τι είπατε; Δεν σας ακούω καλά!


Δεν σας ενδιαφέρει, λέτε, τι λένε οι “φονταμενταλιστές”;


Και εμάς νομίζετε ότι μας ενδιαφέρει τι ανοησίες εκστομίζουν οι Οικουμενιστές;


Τρώνε και πίνουν στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία του κόσμου και κάνουν τα ψώνια τους σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς και περιμένουν ότι έτσι θα κατευνάσουν το μένος των Ισλαμιστών.!!!


Ορίστε λοιπόν η απάντηση από το στόμα του πιο αρμόδιου εκπρόσωπου του Ισλάμ.!!!


Ο μουφτής της Σαουδικής Αραβίας λέγει ότι όλοι οι ναοί της Αραβικής χερσονήσου πρέπει να καταστραφούν και τα κοριτσάκια των 10 ή των 12 χρόνων να παντρεύονται.!!!


Ασφαλώς και αποδίδουν οι Διαθρησκειακοί διάλογοι.!!!


Ποιος νουνεχής άνθρωπος τολμά να ισχυριστεί το αντίθετο;!!!


No comments:

Post a Comment