Monday, April 30, 2012

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ Η ΗΡΩΔΙΑΣ ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ


ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ Η ΗΡΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ


του Παναγιώτη Τελεβάντου

==========


Διαβάζουμε σε σχόλιο του ιστολόγιου “Θρησκευτικά” για τα νέα κατορθώματα της υφυπουργού Παιδείας κ. Εύης Χριστοφιλοπούλου:


“Δημοσίευμα της «Ημερησίας» αναφέρει ότι «η κ. Χριστοφιλοπούλου έθεσε «βέτο» σε ό, τι αφορά το μέλλον του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας.


«Η χώρα δεν χρειάζεται περισσότερους θεολόγους. Αυτοί που έχουμε αρκούν. Θα ήταν καλύτερα οι εισακτέοι που προορίζονται για το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας να διοχετευθούν σε άλλα “παραγωγικά” τμήματα. Αυτό, άλλωστε, είναι καλό και για τους ίδιους τους υποψηφίους», λένε συνεργάτες της.


Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας δεν είχε δεχθεί εισακτέους, ενώ είχε τεθεί ζήτημα κατάργησής του από τον πρώην υφυπουργό Παιδείας Γιάννη Πανάρετο μετά τις διαπιστώσεις για «σωρεία παρανομιών» και «ακραία φαινόμενα οικογενειοκρατίας που δεν είχαν προηγούμενο στην ιστορία».


Στο επίκεντρο είχε βρεθεί η περίπτωση της οικογένειας Ελένης και Παναγιώτη Χριστινάκη, καθώς φέρονταν να έχουν «αποκαταστήσει» τα τρία τους παιδιά και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα με διαδικασίες μη αξιοκρατικές.


Ο σχετικός φάκελος εστάλη στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν μέχρι σήμερα την έρευνα, ενώ ύστερα από αυτεπάγγελτο έλεγχο νομιμότητας ανακλήθηκαν οι διορισμοί συγγενών καθηγητών του τμήματος».


Ουδείς επιθυμεί να καταστεί συνήγορς του εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντος ζεύγους Χριστινάκη, που μετέτρεψε το Τμήμα της Κοινωνικής θεολογίας σε παράρτημα της Cosa Nostra Χριστινάκη.


Αλλά από την άλλη δεν πρέπει να καταργηθεί το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας.


Οι Πασόκοι κ. Πανάρετος (πρώην υφυπουργός Παιδείας) και τώρα η κ. Χριστοφιλοπούλου συνεχίζουν απτόητοι το έργο της Δραγώνα, της Διαμαντοπούλου και του υπόλοιπου συρφετού των Πασόκων του Υπουργείου Παιδείας.


Παρακαλούμε τον κ. Μπαμπινιώτη να μεριμνήσει ώστε την επαύριο των εκλογών όλοι οι Πασόκοι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί, Γραμματείς και φαρισαίοι του ΠΑΣΟΚ να πάρουν δρόμο από το Υπουργείο Παιδείας.


Φτάνει πια το ξεθεμέλιωμα της πίστης μας από τους συστηματικούς καταστροφείς της πατρίδας μας.


No comments:

Post a Comment