Thursday, April 26, 2012

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ: "ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ"


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ: "ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ"

========


Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”:


“Το πρόβλημα της Θράκης το δημιουργεί το προξενείο της Κομοτηνής, υποστήριξε ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος.


Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Κ. Χαρδαβέλλα, είπε ότι οι μουσουλμάνοι ζουν κάτω από καταπίεση και βία.


«Υποχρεώνονται να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι», είπε ο ίδιος.


«Είναι συμπατριώτες μας, τους γνωρίζουμε και τους αγαπάμε», σημείωσε ο μητροπολίτης Άνθιμος και χαρακτήρισε έγκλημα τη Σαρία.


«Πρέπει να καταργηθεί» τόνισε.


Υπογράμμισε ότι έχουν γίνει εγκλήματα από τους πολιτικούς στη Θράκη και αποκάλυψε ότι «το 89% των γυναικών στη ψυχιατρική κλινική είναι μουσουλμάνες. Από το ξύλο και την καταπίεση», όπως είπε."


Να συγχαρούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόελως κ. Ανθιμο για την ειλικρίνεια με την οποία μιλά για τα προβλήματα της Θράκης.


Είναι απολύτως προς τιμή του ότι και ο ίδιος - αλλά ευτυχώς και οι άλλοι Μητροπολίτες της Θράκης - ξεσπαθώνουν για τα δίκαια του Ελληνισμού σε μια Ελληνικότατη περιοχή, η οποία διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο Τουρκοποίησης εξαιτίας της ολέθριας πολιτικής των Ελληνικών κυβερνήσεων και εξαιτίας του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.


Η πολιτική της πατρίδας μας έναντι της Θράκης είναι κυριολεκτικά εθνομειοδοτική.


Δέστε πώς μεταχειρίστηκαν την ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία προσπάθησε να διδάξει τα παιδιά - όπως είχε χρέος έναντι της πατρίδας και έναντι του Συντάγματος - να ζουν ως Ελληνες.


Και ας μην οχυρωθούμε πίσω από το γεγονός ότι στο εθνικό κακούργημα εναντίον της ηρωικής δασκάλας πρωτοστάτησε η διαβόητη Δραγώνα η Οθωμανολάγνα.


Αν το πρόβλημα ήταν αποκλειστικά η κυρία Δραγώνα γιατί δεν αποκαταστάθηκε η κυρία Νικοπούλου μετά την αποπομπή της από το Υπουργείο Παιδείας από τους διάδοχους της κυρίας Δραγώνας;


Σε τελευταία ανάλυση ποια είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τη Θράκη; Χάλια μαύρα αδιόρθωτα. Οσο για τους Πασόκους και το συρφετό της “φωταδιστικής” αριστεράς ούτε που τίθεται θέμα, όπως δεν τίθεται θέμα για τους εθνοκάπηλους φαιδρούς του ΛΑ.Ο.Σ..


Μόνοι μας σκάβουμε το λάκκο της πατρίδας μας.


Ευτυχώς που η Εκκλησία - όπως πάντοτε - έμεινε το τελευταίο αποκούμπι του Ελληνισμού σε μια περιοχή όπου ο πραγματικός υπερνομάρχης είναι ο Γενικός Πρόξενος Τουρκίας της Κομοτηνής και όπου εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας σε Ελληνικό και ευρωπαικό έδαφος.!!!



No comments:

Post a Comment