Thursday, April 26, 2012

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

========


Διαβάζουμε στο http://ethnikonthematon.blogspot.com:


“Mε μια εμετική εκπομπή που προβλήθηκε στο Μέγκα, στους πρωταγωνιστές του Σ. Θεοδωράκη, η Μαρία Ρεπούση, υποψήφια με τη Δημοκρατική Αριστερά και πασίγνωστη για το αποτρόπαιο βιβλίο ιστορίας που έγραψε, ανέφερε καθαρά και ξάστερα πως χρειάζεται να γραφτούν βιβλία ιστορίας από κοινού με την Τουρκία. Φυσικά και υπήρξε ένα αριστερότατο παραλήρημα σχετικά με το ... φεμινιστικό κίνημα, το έθνος, τον μητροπολίτη Πειραιώς και τα υπόλοιπα γνωστά της ατζέντας των εθνοαποδομητών.


Το δυστύχημα είναι ότι όλα αυτά περνούν απαρατήρητα, όχι μόνο από τον ελληνικό λαό αλλά ακόμη και από τον...πατριωτικό χώρο, ο οποίος αυτή την στιγμή έχει αναλάβει επ’ ώμου κομματικές εργολαβίες.


Και το σχόλιο του Στρατηγού Δημήτρη Αλευρομάγειρου:


Προσοχή! Οι απανταχού εκ Μικράς Ασίας Έλληνες, αλλά και οι Έλληνες των "κατακτηθέντων" από τα Ελληνικά στρατεύματα, τμημάτων της σημερινής [μετά το 1912-13] Ελλάδας, οι θιασώτες του Μαυροκορδάτου [το ζυμάρι των Τούρκων κατα Μακρυγιάννη], οι οπαδοί του Μέττερνιχ και της Ιερής Συμμαχίας [που κατα την κυρία αυτή ήταν κάτι σαν τον ΟΗΕ της σήμερον..], οι Έλληνες της "διχοτομημένης", κατά την κυρία αυτή, Κύπρου, αλλά και οι λοιποί όσοι τουρκολάγνοι, μην ξεχάσουν να βάλουν σταυρό σε αυτήν την κυρία και την αφήσουν έξω από τον συνωστισμό της Βουλής....

[Αχ βρε Κουβέλη πούλεγες πως θα γινόσουν άλλος..]”


Ολοι συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε τα λεγόμενα “Μνημονιακά κόμματα”, (ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συνεργασία και ΛΑΟΣ).


Ας προσέξουμε όμως! Πολλή προσοχή χρειάζεται να μη δώσουμε την ψήφο μας και σε κόμματα του λεγόμενου “Αντιμνημονιακού χώρου”, που διαπνέονται από καθαρά αντιεκκλησιαστικά και αντεθνικά οράματα.


Πάρτε για παράδειγμα τη "Δημοκρατική Αριστερά" του κ. Κουβέλη, η οποία δεν δίστασε να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της την κυρία Ρεπούση που είπε απίστευτα πράγματα πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή.


Αφού υπάρχουν κόμματα που έχουν τη θρασύτητα να διεκδικούν τη λαική ψήφο με την προβολή της υποψηφιότητας της εθνομειοδότριας Ρεπούση νομίζω ότι είναι φρόνιμο να σκεφτούμε ότι δεν είναι μόνον τους "Μνημονιακούς" που πρέπει να μαυρίσουμε αλλά και πολλούς άλλους που είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι.


Απορία: Η κυρία Δραγώνα δεν συμπεριελήφθηκε στα ψηφοδέλτια κάποιου κόμματος; Περίεργο! Να αφήσουν αναξιοποίητο τέτοιο θησαυρό!


No comments:

Post a Comment