Saturday, March 31, 2012

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΦΙΚΤΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ



ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΦΙΚΤΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει ο σατανικός και σοβαρά παρανοικός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης μου υποβλήθηκε το ερώτημα αν είμαι ...μασώνος!!!.

Παλαιότερα σε ένα άλλο από τα ιστολόγια, που ελέγχει ο ίδιος πεζοδρομιακός κληρικός, διατυπώθηκε η άποψη ότι είμαι πράκτορας της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών!!!

Τι να πεί κανείς;

Οι Αμερικανοί σ’ αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζουν να λένε: “Stupidity is invincible!”

Η απάντησή μου στο ερώτημα είναι η εξής:

Η υποβολή του ερωτήματος κάνει σαφές το μέγεθος της παράνοιας του ερωτούντος.


Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ
______

Ορισμένοι ίσως διερωτούνται ή και σκανδαλίζονται επειδή κάνω συχνά αναφορά στον σοβαρά παρανοικό και σατανικό Αρχιμανδρίτη Μελέτιο Βαδραχάνη. Τώρα μετά την υποβολή του ερωτήματος ελπίζω να αντιλαμβάνονται τον λόγο.

Ως εκ τούτου συνιστώ υικώς στον π. Βαδραχάνη να επισκεφθεί επειγόντως ψυχίατρο για να του παράσχει την κατάλληλη υποστήριξη. Ο κ. Μπαλογιάννης, ο π. Στυλιανός Καρπαθίου και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι ψυχίατροι μπορούν να τον βοηθήσουν αν βεβαίως ακολουθήσει πιστά την κατάλληλη αγωγή που θα του υποδείξουν.

Οίκοθεν νοείται ότι ο εν λόγω Αρχιμανδρίτης (τουτέστιν ο Μελέτιος Βαδραχάνης), οφείλει να κρεμάσει ΑΜΕΣΩΣ το πετραχήλι - όχι μόνον για το πεζοδρομιακό του ήθος -, αλλά και επειδή η ψυχοπάθεια - και μάλιστα η τόσον σοβαρή ψυχοπάθεια - συνιστά κώλυμα ιερωσύνης.

Ταύτα περί ...Μασωνίας και περί του παρανοικού κληρικού!!!


ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΛΑΝΗ
_________

Στο ίδιο δημοσίευμα (ΟΧΙ ο παρανοικός κληρικός, αλλά κάποιος άλλος κρυβόμενος επιμελώς πίσω από το ψευδώνυμο Κ.Π.) διατυπώνει απροκάλυπτα ορυμαγδό (επαναλαμβάνω ορυμαγδό) αιρέσεων και προσπαθεί, χωρίς ίχνος φόβου Θεού, αρμενίζοντας μέσα σε ένα πέλαγος θεολογικής ασυναρτησίας, να θεμελιώσει χωρίς καμία θεολογική κατοχύρωση τον απαισιότατο Παποκαισαρισμό, καρπό της Βατικάνειας θεολογίας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο εν λόγω κύριος (ή ίσως κληρικός. Ποιος ξέρει αφού έχει την ανεντιμότητα να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία;) ισχυρίζεται μεταξύ πολλών άλλων (επαναλαμβάνω μεταξύ πολλών άλλων) απίστευτων κακοδοξιών, ότι η επιδίωξη και ανάληψη του αξιώματος του βουλευτή από κληρικό δεν εμπίπτει (άκουσον! άκουσον!) στις απαγορεύσεις των Ιερών Κανόνων!!!

Τέτοια αθεολόγητη, αλλά και εωσφορικά αυθαίρετη ερμηνεία των Κανόνων, που αντιστρατεύεται απροκάλυπτα την Κανονική Παράδοση της Εκκλησίας, ούτε πρωτοετής φοιτητής της Θεολογικής Σχολής δεν θα αποτολμούσε να διατυπώσει.


ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΒΑΤΙΚΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ
___________

Αλλωστε ο Κ.Π. δεν παραθέτει ΚΑΝΕΝΑ επιχείρημα στη σωρεία των επιχειρημάτων από την Ιερά Παράδοση και την Αγία Γραφή που υποδείξαμε στο σεβαστό μας Γέροντα Βασίλειο Βολουδάκη για τις κακοδοξίες που διατυπώνει.

Σε ένα περιορίζεται!

Να πει ότι η παράδοση των Αγίων της Εκκλησίας και των Ιερών Κανόνων δεν ισχύει σήμερα (“Φρίξον ήλιε! Στέναξον γη! Δόξα τη μακροθυμία σου Κύριε”), επειδή ο ίδιος αποφάσισε ότι η κρισιμότητα των καιρών απαιτεί καταστρατήγηση της παράδοσης των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων και της ζωής και της διδασκαλίας των Αγίων της Εκκλησίας!!!

Μιλήσαμε για Βατικάνεια διδασκαλία! Και όντως υπάρχει στον Παποκαισαρισμό!

Αλλά κατόπιν της απίστευτης αυτής κακοδοξίας ότι η Ι. Παράδοση της Εκκλησίας δεν ισχύει σήμερα διότι ούτως έδοξεν τω Κ.Π. δεν υπάρχει αμφοβολία ότι η ψυχή του Λούθηρου από τα βάθη της κόλασης αναγαλλιάζει με ανεκλάλητη χαρά.

Ντροπή σου Κ.Π.! Ντροπή σου!

Εξ ου ίσως και δεν τολμά να υπογράψει το απίστευτης απαιδευσίας και προτεσταντικού φρονήματος σχόλιό του.


ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΙΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ;
_____________

Η απάντησή μου στις όντως κακόδοξες θέσεις του Κ.Π. είναι η ακόλουθη:

Τολμάς να υπογράψεις αυτές τις κακοδοξίες και να τις στείλεις στην Συνοδική Επιτροπή για νοκομοκανονικά και δογματικά θέματα για να αξιολογήσει τις θέσεις σου;

Δέχεται την πρόκληση ο Κ.Π.;

Αν δέχεται την πρόκληση ας τολμήσει να υπογράψει το αιρετικό κείμενο και να το στείλει στη Σύνοδο για αξιολόγηση!

Εννοείται φυσικά ότι στο μεταξύ δεν θα μείνω αργός περιμένοντας τον Κ.Π. αν θα αποφασίσει ή όχι να στείλει τις θέσεις του για αξιολόγηση στη Σύνοδο. Καθηκόντως θα πετσοκόβω με την μάχαιρα του πνεύματος τις κακοδοξίες που διατύπωσε. Με χριστιανική φυσικά πάντοτε ανεξικακία.


"ΘΑ ΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ"
___________

Οφείλω όμως να απαντήσω και ένα άλλο σημείο της αναφοράς στο πρόσωπό μου.

Θα “διαμφισβητήσουμε την ορθοδοξία του” (εννοεί τη δική μου) λέγει κάποιος σχολιαστής στο ίδιο ιστολόγιο.

Απαντώ:

Αν εις οτιδήποτε η πίστη μου χωλαίνει εγώ πρώτος και καλύτερος θέλω να το μάθω, επειδή δεν έχω και δεν θέλω να έχω καμιά προσωπική πεποίθηση.

Αποδέχομαι ΜΟΝΟΝ ότι πρεσβεύει η Εκκλησία.

Αν λοιπόν ανεπιγνώστως υπέπεσα σε κάποιο ολίσθημα περί την πίστη, όχι μόνον θα διορθώσω αμέσως το τυχόν ολίσθημα, αλλά και θα είμαι εσαεί ευγνώμων σε όποιον μου το υποδείξει.

Αναμένω λοιπόν!

Νομίζω ότι οι επώνυμες εξηγήσεις που έδωσα είναι σαφείς. Αν όχι εδώ είμαστε να τα πούμε.

No comments:

Post a Comment