Sunday, February 26, 2012

ΚΑΙ "ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ" Ο "ΑΓΙΟΤΑΤΟΣ" ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ


ΚΑΙ “ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ” Ο “ΑΓΙΟΤΑΤΟΣ” ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΙΣΤ΄!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================

Εξεπλάγη ευχάριστα, αναφέρει ο κ. Αιμίλιος Πολυγένης του Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Ρομφαία”, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ωρα”.

Ο κ. Δήμτσας, Διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Ελλαδικής Εκκλησίας "Αποστολή", που παρεπιδημεί στη Ρώμη, για να υποβάλει τα σέβη του στην Αυτού “Αγιότητα” τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄και για να θέσει τις βάσεις της κοινής ποιμαντικής δράσης της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Βατικανό, ανέφερε ότι ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄ενημερώνεται πολύ καλά για τα θέματα της Ελληνικής κοινωνίας και της Εκκλησίας της Ελλάδας επειδή ανατρέχει στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”.!!!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!
_________


Λίγο παράξενη η είδηση δεν νομίζετε;

Ισως κανένα δεν εκπλήττει ότι ο Πάπας είναι “κομπιουτεράς” λόγω του ότι πρόκειται για διακεκριμένο ακαδημαικό που αγαπά την έρευνα, αλλά πρώτη φορά ακούω ότι ο Πάπας μιλά την Νεοεολληνική γλώσσα.

Αν την ομιλεί - δεν αναγράφεται πάντως στο βιογραφικό του - έχει καλώς.

Αν δεν την ομιλεί όμως πώς διαβάζει την “Ρομφαία”;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΝΟΥΝΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ;
______________

Δεύτερη απορία.

“Ο Αγιότατος επίσκοπος της αδελφής Εκκλησίας της πρεσβυτέρας Ρώμης”, όπως αποκαλούν τον αιρεσιάρχη του Βατικανού οι Οικουμενιστές, δεν έχει τρόπο ενημέρωσης για τα εν Ελλάδι συμβαίνοντα από τον Νούντσιο της Ρώμης στην Αθήνα και από τους παπικούς “επισκόπους” της Ελλάδος και χρειάζεται να ανατρέχει στη “Ρομφαία” για να πληροφορείται τα εν Ελλάδι;

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
________

Σε κάθε περίπτωση αν ήμουν στη θέση του κ. Ν. Παπαχρήστου του “Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ” θα έπαιρνα πολύ - μα πολύ - προσωπικά την προτίμηση του “Αγιότατου” Πάπα της Ρώμης προς τη “Ρομφαία” παρά προς τον “Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ.”

Ο π. Θεόδωρος Ζήσης κατήγγειλε τον “Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ” ως “οικουμενιστικό πρακτορείο ειδήσεων” και ο “Αγιότατος” της Ρώμης δείχνει τόσο προκλητικά την πλάτη του προς τον κ. Παπαχρήστου και προτιμά την ενημέρωση από τον αυλικό του Χριστόδουλου;

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
__________

Ξέρετε τι θα έκανα στη θέση σας, κ. Παπαχρήστου, για να πάρω τη ρεβάνς από τον “Αγιότατο” για την προσβολή που μου έκανε; Θα υπέγραφα “αυθωρεί και παραχρήμα” την “Ομολογία πίστεως για τον Οικουμενισμό” για να κάνω τον Πάπα να σκάσει από το κακό του!

Και όχι μόνον αυτό!

Θα έπειθα τον κ. Πανώτη, τον κ. Ανδριόπουλο και τον κ. Αντώνη Τριανταφύλλου - ακόμη και τον κορυφαίο Αποφατικό, “μεταπατερικό” και Νεοβαρλααμίτη Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Αεράκη - να υπογράψουν την “Ομολογία της πίστεως για τον Οικουμενισμό” για να κιτρινίσει από το κακό του ο Γερμαναράς ο Πάπας.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΓΚΩ...
___________

Πώς είπατε κ. Παπαχρήστου;

Ούτε στους “Αθλίους” του Ουγκώ δεν μπορεί να συμβεί τέτοιο απονενοημένο διάβημα;

Γιατί παρακαλώ;

Εδώ κάποιοι άλλοι - μη λέμε ονόματα και χαλάμε καρδιές - ανακάλυψαν ότι ο Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος διάβαζε τους “Αθλιους” και ανακάλυψε στο πρόσωπο ενός μυθιστορηματικού ήρωα το πρότυπο του επισκόπου και εσείς θα σκαλώσετε σε μια υπογραφούλα εναντίον του Οικουμενισμού;

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ “ΛΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ”
_________

Σε κάθε περίπτωση και για να αφήσουμε τα αστεία.

Αυτά τα “μούσια” - κατά τη λαική έκφραση - και τα “επικοινωνιακά” μπορεί να τα χάφτει ο κ. Πολυγένης - και έχει τους λόγους του ο χριστιανός, αλλά δεν υπάρχει λόγος “να καταπίνουμε πιατέλες”, όπως έλεγε ο π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος.

Σιγά μη δεν ανατρέχει στο διαδίχτυο ο Πάπας για να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν σε κάθε χώρα από τις 200 τόσες χώρες του πλανήτη!

Απλά οι Οικουμενιστές και από τις δύο όχθες προσπαθούν συστηματικά να καλλιεργούν τον “λαικό Οικουμενισμό” με διάφορα “μούσια” του τύπου “ο Πάπας είναι φιλέλληνας”, “ο Πάπας έχει στο μυαλό και στις προσευχές του την Ελλάδα,” “ο Πάπας θέλει να αναπτύξει διάφορες ποιμαντικές δραστηριότητες με την Εκκλησία της Ελλάδας για να βοηθήσει τους Ελληνες και άλλους δυσπραγούντες” και “γυρεύουν χαιβάνια” - κατά τη λαική έκφραση - για να πιστέψουν τα παραμύθια της Χαλιμάς, που σερβίρουν στο μενού του “λαικού Οικουμενισμού”.

2 comments: