Sunday, February 19, 2012

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΑΙΚΤΗ!!!



ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΕΚ. ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΑΙΚΤΗ!!!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

================


Αυτοί οι ξένοι! Αυτοί οι Γερμανοί! Αυτοί οι Τεύτονες! Για να μην ξεχάσουμε και τους Τέκτονες! Αυτή η Τρόικα! Αυτό το Διεθνές Νομισματικό ταμείο! Αυτή η Διεθνής Τράπεζα! Αυτοί οι πολιτικοί! Αυτή η Μέρκελ! Αυτή η Λαγκάρντ! Αυτός ο Σόιμπλερ! Αυτός ο Σαρκοζί! Αυτή η Ενωμένη Ευρώπη! Αυτός ο καπιταλισμός! Αυτοί οι συνδικαλιστές! Αυτοί οι κομματικοί μπράβοι! Αυτό το Ισραηλινό Συμβούλιο! Αυτή η Λέσχη Μπίντελμπεργκ! Αυτές οι “σκοτεινές δυνάμεις”.!


Οσο δε για τους φαγάνες τους πολιτικούς μας είναι ανίκανοι να διαπραγματευτούν τα πακέτα συμφωνίας με τους Ευρωπαίους και υπογράφουν Μνημόνια που δεν διάβασαν.


Ασε τι μίζες παίρνουν για τα δημόσια έργα!


Σε αντίθεση φυσικά με τους δημόσιους υπαλλήλους (γιατρούς, τελωνειακούς, εφοριακούς, κτλ. που έχουν χέρια πεντακάθαρα από μίζες, φακελλάκια και ρουσφέτια)!


Τι έκαναν, ρε παιδιά, όλοι αυτοί;


Αυτοί;


Αυτοί κατάστρεψαν την Ελλάδα και δεν την αφήνουν να κάνει προκοπή. Στοχοποιούν το έθνος μας μόνον και μόνο για να επιβάλουν τη Νέα Τάξη πραγμάτων της Νέας Εποχής. Μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα ασκεί διεθνή κυριαρχία.


Συγκλονιστικές οι καταγγελίες που ακούγονται. Πολλές από αυτές είναι σωστές. Ορισμένες τραβηγμένες. Κάποιες άλλες ανήκουν καθαρά στο χώρο της Συνωμοσιολογίας.


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ;

_______


Ολες όμως αφήνουν όλους εμάς εκτός της παρεμβολής της κριτικής. Ούτε για την προσωπική μας ευθύνη μιλούν, ούτε για τη σιωπή και ανεχτικότητα έναντι των κακώς κειμένων. Ούτε ότι ψηφίζαμε κακούς άρχοντες εικόνα και ομοίωση των εαυτών μας.


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ “ΒΟΛΕΜΑ”;

____________


Ούτε αναφέρουμε πάνω από όλα ότι δεν είναι μόνον οι πολιτικοί οι οποίοι ήθελαν να δημιουργηθεί ένα παρασιτικό, κομματικό, υδροκέφαλο, ασύδοτο κράτος.


Εμείς πρωταρχικά το ζητούσαμε επειδή θέλαμε να “βολέψουμε” τα παιδιά μας, τους φίλους και τους συγγενείς μας και τους κομματικούς ιθύνοντες που μας εξυπηρετούσαν και εργαστήκαμε - για να ακριβολογούμε απεργούσαμε - σκληρά για τη δημιουργία και την άνδρωση ενός κράτους υδροκέφαλου, αδηφάγου, αναξιοκρατικού, παρασιτικού και προορισμένου να μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και στη χρεωκοπία.


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΙΔΕΥΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ;

__________

Αν υπήρχαν - και υπήρξαν οι ελάχιστοι πολιτικοί - που δεν μας χάιδευαν τα αυτιά και μας έλεγαν ότι αργά ή γρήγορα θα χρεωκοπήσουμε και ότι αυτό θα είχε ως συνέπεια να κινδυνεύσει ακόμη και η εθνική μας κυριαρχία και η εδαφική μας ακεραιότητα, τους απαξιώμασαμε, τους αποκαλούσαμε κινδυνολόγους, όργανα του Διεθνούς και εγχώριου κεφαλαίου, και εχθρούς του λαού.


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
___________


Αλλά το χειρότερο δεν τον αποκαλύπτουμε.


Οτι ακόμη και σήμερα - εν έτει σωτηρίω 2012 - εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία.


Ενώ η πείνα θερίζει, ενώ οι άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι και νεκροί στα παγκάκια στους δρόμους από το κρύο, ενώ τα παιδάκια λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, ενώ 250,000 άνθρωποι σιτίζονται στα συσσίτια της Εκκλησίας, εμείς ο άδολος λαός, ο απονήρευτος, ο έντιμος, ο αξιοπρεπής, ο πάντοτε προδομένος από τους κακούς και ανάγλητους ημετέρους και ξένους, αλλά φυσικά και από τις “σκοτεινές δυνάμεις”, εμείς - που λέτε - έχουμε την πολυτέλεια - εν μέσω αυτής τη πρωτοφανούς κρίσης - ως Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα να λέμε όχι στο αστρονομικό ποσό των 5 εκ. ευρώ μόνον και μόνον για να κρατήσουμε ένα Αλγερινό παίκτη στο “Θρύλο” - την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.!!!


ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

______


Και ο Θεός ξέρει πόσα άλλα αστρονομικά ποσά για την αγορά και τη διατήρηση αλλοδαπών και ημετέρων μοσχοαναθρεμμένων παικτών στις υπόλοιπες ομάδες!


Παράλληλα το εθνικό τηλεοπτικό κανάλι και τα ιδιωτικά κανάλια εξακολουθούν να χαραμίζουν αστρονομικά ποσά για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων.!!!


“ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΕΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ”

__________


Την ίδια ώρα οι άνθρωποι υποσιτίζονται, τα εθνικά μας σύνορα παραβιάζονται από τους επιθετικούς μας γείτονες και η δημογραφική σύνθεση της πατρίδας μας αλλοιώνεται δραματικά και επικίνδυνα από τους παράνομους μετανάστες, ενώ τα αρχαιολογικά μας μνημεία βρίσκονται χωρίς προστασία στο έλεος κυκλωμάτων αδίστακτων αρχαιοκάπηλων θησαυροί αμύθητης αξίας και προπαντός αμύθητης αρχαιολογικής και καλλιτεχνικής σπουδαιότητας μάρτυρες του μεγαλείου του έθνους, της Ιστορίας και του πολιτισμού μας.


Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστο.


Για όλα φταίνε οι ξένοι! Για όλα φταίνε οι πολιτικοί! Για όλα φταίνε οι “σκοτεινές δυνάμεις”!


Εμείς;


Ασπιλοι, άφθοροι, αμόλυντοι άχραντοι και θύματα της "άτιμης κενωνίας"!


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


“ΟΧΙ” ΑΞΙΑΣ 5 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ

===============


Πρόταση 5 εκ. ευρώ της Φενέρμπαχτσε αρνήθηκε ο Ολυμπιακός για τον Ράφικ Τζιμπούρ επιβεβαιώνοντας έτσι τις προθέσεις του για τη διατήρηση ενός κορμού για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσαν πρόσφατα αυτό που ούτως ή άλλως ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Ο Θρύλος δεν είναι διατεθειμένος να αποδυναμώσει την ομάδα του αφού χτίζει επί Βαλβέρδε κάτι μεγάλο και για το παρόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Μοιραία λοιπόν, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας πρέπει να θεωρούνται «δεμένοι» στο Λιμάνι!


Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό προσφέροντας στον Ολυμπιακό το πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής ποσό των 5 εκ. ευρώ, όμως εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τους ερυθρόλευκους.


Οι πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο για πρόταση με ετήσιες απολαβές 2 εκ. ερώ στον ίδιο τον παίκτη, όμως το γεγονός είναι ότι ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Τζιμπούρ θέλησαν να διακόψουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.



ΠΗΓΗ:



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/


www.katimagiko.gr


2 comments:

  1. υπαρχει και η αλλη πλευρα.. η Ομονοια Λευκωσιας στηριζει ηθικα και εμπρακτα τον Ελληνικο λαο. και σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλες κυπριακες ομαδες

    http://www.omonoianews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12475:solidarity-with-the-greek-people-photo-video&catid=34:2010-01-19-21-02-11&Itemid=27


    http://www.omonoianews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12506:l-r&catid=34:2010-01-19-21-02-11&Itemid=27

    ReplyDelete
  2. Ωσπου γεμίζουν τα γήπεδα στα παιχνίδια και θεωρούν θεούς τις ομάδες καλά να πάθουμε!!!Η ειδωλοποιηση του αθλήματος έφτασε σε αηδιαστικά όρια!Καλά να πάθουμε!Σήμερα χάζευα έναν άστεγο που έτρωγε απο τα σκουπίδια και γυρίζει και μου λέει λεβέντικα "τι να κάνουμε φίλε άστεγος είμαι"και γελούσε!!!Ενώ οι μίζεροι οπαδοί των θεοποιημένων ομάδων όταν θα πεινάσουν θα προσεύχονται στον θεό Ομόνοια και στον θεό Απόλλωνα και στον θεό Ολυμπιακό και θα τους στέλνει ορτύκια και μάννα!!!Δηλαδή να πιστέψω ότι εάν καθήσουν όλες οι Ελληνικές και Κυπριακές ομάδες και κάνουν ένα ταμείο ειδικό για άστεγους και πεινασμένους συνανθρώπους μας θα υπάρχουν άστεγοι που θα τρώνε σκουπίδια;Ή θα υπάρχουν παιδάκια που θα λυποθημάνε στα σχολεία;Προσκυνάτε ομάδες ως θεούς και θα δούμε τι θα τρώμε ακόμη λίγο.....

    ReplyDelete