Sunday, January 22, 2012

ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΟΥΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!



ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΟΥΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Είναι πλέον ή βέβαιο ότι αυτές τις μέρες θα περάσουμε “των παθών μας τον τάραχον” με τις συμπροσευχές ιεραρχών και άλλων κληρικών, που εκπροσωπούν ορισμένες Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Αντί "εβδομάδα προσευχής για την ενότητα των χριστιανών" θα ήταν πολύ πιο ορθό να την ονόμαζαν "εβδομάδα σταύρωσης των ιερών κανόνων", επειδή οι Ιεροί Κανόνες καταπατούνται με την πιο μεγάλη αναίδεια από τους ορθόδοξους αντιπροσώπους, οι οποίοι συμπροσεύχονται με τους κάθε λογής αιρετικούς και εμπεδώνουν έτσι τον λεγόμενο “λαικό Οικουμενισμό.”

Το κακό φαίνεται ότι έχει παραγίνει στην Εκκλησία της Ρουμανίας επειδή οι ορθόδοξοι Ρουμάνοι εκπρόσωποι συμπροσεύχονται ακόμη και με Ουνίτες.!!!

Καλά! Δεν έχουν υποστεί ορισμένες Ορθόδοξες Εκκλησίες - μεταξύ των οποίων η Εκκλησία της Ρουμανίας - τα πάνδεινα εξαιτίας της Ουνίας;

Δεν είναι σε αυτό ακριβώς που ποντάρουν οι Ουνίτες; Να ξεγελάσουν τους πιστούς για να τους εκλάβουν ως Ορθόδοξους;

Μπορείτε από τις φωτογραφίες που προτάσσονται του άρθρου να πείτε ποιοι είναι οι Ορθόδοξοι ή ποιοι οι Ουνίτες κληρικοί;

Είναι φανερόν ότι το Πατριαρχείο Ρουμανίας καλπάζει πια στη λεωφόρο του Οικουμενισμού χωρίς αναστολές, ενώ επώασε χωρίς ωδίνες και το αυγό του φιδιού της αίρεσης του εθνοφυλετισμού.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για το κατάντι μιας Ορθόδοξης Εκκλησίας με τόσο λαμπρό ιστορικό παρελθόν και με τόσους Αγίους.

No comments:

Post a Comment