Friday, December 16, 2011

ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=========


Μόνον είδηση δεν είναι πια να μαθαίνουμε τα κατορθώματα των παιδεραστών φραγκοπαπάδων οι οποίοι κακοποίησαν σεξουαλικά - ο Θεός ξέρει - πόσες δεκάδες χιλιάδες αθώα παιδάκια.


Εχει διατεθεί τόσο αρνητικά η κοινή γνώμη έναντι του φαινομένου ώστε οι αλλεπάλληλες δημοσιοποιήσεις τόσων πολλών περιστατικών σε τόσες πολλές χώρες έχουν προκαλέσει ένα είδος άρρωστης ανοσίας.


Αυτό φυσικά δεν είναι παράδοξο. Η κοινή γνώμη έβγαλε ήδη την τελική και ανέκκλητη ετυμηγορία της. Το Βατικανό είναι θεσμός διαφθοράς και πηγή μόνιμου σκανδαλισμού των πιστών και αφορμή για δυσφήμιση της Εκκλησίας εκ μέρους των εχθρών του Ευαγγελίου.


Αλλο είναι το παράδοξο. Οτι ενώ όλοι ζούμε καθημερινά αυτά τα θλιβερά γεγονότα υπάρχουν ακόμη εκκλησιαστικοί ταγοί και θεολόγοι - ουχί τυχαίας παιδείας - οι οποίοι εξακολουθούν να ελπίζουν ότι ο διάλογος με τους Παπικούς μπορεί να αποδώσει καρπούς κατά Θεόν.!!!


Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι αυτοί που δεν μπόρεσαν να φυλάξουν την αληθινή πίστη, αυτοί που διέστρεψαν το Ευαγγέλιο του Χριστού, αυτοί που δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν δεκάδες χιλιάδες παιδάκια από την κακοποίηση των παιδόφιλων φραγκοπαπάδων, θα επιστρέψουν εν μετανοία στην Εκκλησία;


Θα μου πείτε "του Θεού συνεργούντος" όλα γίνονται. Σωστά! Αλλά τη "συνέργεια" του Θεού πού την βλέπετε στο Βατικανό;


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή γα τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Νέες αποκαλύψεις για κακοποίηση παιδιών σε καθολικά ιδρύματα

========


Εκατοντάδες παιδιά έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποποίησης σε ιδρύματα της ολλανδικής Καθολικής Εκκλησίας από το 1945, όπως κατέγραψε έρευνα ανεξάρτητης επιτροπής.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, Καθολικοί αξιωματούχοι δεν κατόρθωσαν να αποτρέψουν την εκταταμένη κακοποίηση παιδιών σε σχολεία, ιεροδιδασκαλεία και ορφανοτροφεία.


Βασισμένη σε μία μελέτη περισσότερων από 34.000 ανθρώπων, η έκθεση εκτιμά ότι ένα στα πέντε παιδιά σε καθολικά ιδρύματα έπεσαν θύματα κακοποίησης.


Η έρευνα προέκυψε μετά από καταγγελίες σε σχολείο στην ανατολική Ολλανδία.


Η επιτροπή άρχισε την έρευνα τον Αύγουστο του 2010 και μελέτησε 1.800 αναφορές κακοποίησης σε καθολικά ιδρύματα. Ταυτοποιήθηκαν 800 φερόμενοι ως δράστες, εκ των οποίων μόνο 100 βρίσκονται στη ζωή.


Η Καθολική Εκκλησία της Ολλανδίας αποφάσισε τον περασμένο μήνα να αποζημιώσει τα θύματα.



ΠΗΓΗ:


Θρησκευτικά,



ΕΘΝΟΣ, 16/12/2011

3 comments:

  1. Άρχισε καιρό τώρα σταδιακά να γκρεμίζεται η φρακολατινική(παπική)"εκκλησία"(αν ο Χριστός βρίσκεται σε τέτοια "εκκλησία"),ε τότε εγώ είμαι Αναϊς και όχι Παναής!!!Απο τις αποζημιώσεις στην Αμερική, κλείνουν ενορίες και ναόυς οι φραγκοπαπάδες!Να τα δεί ο "Αλάθητος" και να μετανοήσει και να μην βγαίνει να ζητά συγνώμη για την κατάντια της φατριά του!"Αλάθητος"πάπας και να ζητά συγνώμη δεν ξανακούστηκε!Μήπως το κάνει απο ταπεινοφροσύνη;Μήπως το αλάθητο δεν είναι δόγμα του παπισμού;Εάν θα γινόμουν παπικός(ο Τριαδικός Θεός να με φυλαέι,είτε θέλω είτε δεν θέλω)και η "κεφαλή"της ανωμαλίας,ούπς συγνώμη, της σέκτας ήθελα να πώ,είχε το δόγμα του "Αλάθητου"και έβγαινε κάθε τρείς και λίγάκι και ζητούσε συγνώμη για τους ανώμαλους στο μυαλό, στην ψυχή και στο κορμί φραγκοπαπάδες του ε τότε θα προτιμούσα να είμαι άθεος και ελέυθερος!!!Παρά σκλαβωμένος σε ένα μάτσω φραγκόκοτες με φούξια ρασάκια!!!Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα ο καταραμένος πάπας!!!

    ReplyDelete
  2. Τι είναι τα φούξια ρασάκια Παναή;

    ReplyDelete
  3. Tα φούξια ρασάκια είναι όπως λέμε στην κύπρο η αίγια η φούξια ένα πράμα!Όποιος έβλεπε την αίγια την φούξια θα κατάλαβε τί εννοώ κύριε Τελεβάντο.Αλλά για να σας βγάλω απο την άγνοια τα φούξια ρασάκια υποδηλώνουν τον πρωταγωνιστή του κυπριακού έργου Βαλτζελή!!!Δηλαδή τί φραγκοπαπάδεες τί Βατζελήες ίδιον και το αυτό!!!

    ReplyDelete