Friday, December 16, 2011

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΕΥΧΟΣ 36


ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΑ

__________


Οδοιπορικό, Ορθοδοξου Ιεραποστολής στην Ανατολή, Τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Πατριαρχικού Ιδρύματος Ορθοδόξου Ιεραποστολής Απω Ανατολής, Τεύχος 36, Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2011, σσ 12.


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Ελάχιστες οι σελίδες του ιεραποστολικού περιοδικού αλλά γεμάτες πολύχρωμες φωτογραφίες και ωραία κείμενα που δείχνουν “ως ωραίοι εισίν οι πόδες των ευαγγελιζομένων” πατέρων και αδελφών ημών στην Απω Ανατολή.


Στην Κορέα, στην Ιάβα της Ινδονησίας και σε άλλα πέντε σημεία της αχανούς Ινδονησίας, στο Πακιστάν, στο Χονγκ Κονγκ διαδίδεται ο λόγος του Θεού και μεταλαμπαδεύεται το φως του Ευαγγελίου με αίσθημα ευθύνης και αγάπης στο Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία.


Οι προσευχές όλων μας συνοδεύουν τους ορθόδοξους ιεραπόστολους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Δόξα σοι ο Θεός. Παρόλα όσα αποκαρδιωτικά συμβαίνουν σε όλους τους τομείς της ζωής του έθνους και της Εκκλησίας μας υπάρχουν και πράγματα που μας ανακουφίζουν, επειδή υπάρχουν άνθρωποι με φόβο Θεού που ευαγγελίζονται την Ορθοδοξία στα έθνη "υστερούμενοι, θλιβόμενοι, κακουχούμενοι".


Ευχαριστούμε θερμά όσους καλούς πατέρες και αδελφούς μας ενημερώνουν για το τεράστιο ιεραποστολικό έργο που επιτελείται στην Απω Ανατολή με την ωραία τους έκδοση "Οδοιπορικό Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην Απω Ανατολή".

No comments:

Post a Comment