Sunday, November 27, 2011

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

















Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ π. ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σε ένα από τα ιστολόγια, που ελέγχει ο σατανικός και σοβαρά παρανοικός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης, γράφει απίστευτα πράγματα για τον άγιο Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας.

ΤΙ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ
________

Λέγει συγκεκριμένα.

“1.) Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας είναι παράδειγμα προς αποφυγή!!!
2.) Ο Γέροντας Εφραίμ δεν μιμείται τους Αγίους και τους Πατέρες της Εκκλησίας!!!
3.) Ο Γέροντας Εφραίμ σκοτίζει τους ανθρώπους!!!
4.) Οι πιστοί πρέπει να αποφεύγουν τον Γέροντα Εφραίμ!!!”

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ;
_____________

Τι και αν είναι ο Γέροντας Εφραίμ είναι κτήτωρ δεκάδων ανδρώων και γυναικείων κοινοβίων στην Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), στην Ελλάδα και αλλού, τι και αν τα τέσσερα μοναστήρια του Αγίου Ορους εξαρτούνται από αυτόν πνευματικά, τι και αν μπόλιασε τον Αγιορειτικό μοναχισμό στην πλήρως εκκοσμικευμένη και εκπροτεσταντισμένη Αμερική, τι και αν οδήγησε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στον Χριστό και στην Εκκλησία με το πνευματικό του έργο.!

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
_________

Τι και αν ο ίδιος ο σατανικός και σοβαρά παρανοικός π. Μελέτιος Βαδραχάνης -σε άρθρο του στο παρελθόν- έπλεξε το εγκώμιο του Γέροντα Εφραίμ και του άθλου που επιτέλεσε στην Αμερική!

Τα ίδια άλλωστε δεν έκανε με τον κ. Σωτηρόπουλο; Στο ένα ιστολόγιο που ελέγχει τον ανεβάζει στον τρίτο ουρανό, στο δεύτερο τον θεωρεί αιρετικό και στο τρίτο ιστολόγιο επιτίθεται εναντίον του εαυτού του επειδή επιτέθηκε εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου!!!

Η απόλυτη παράνοια!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ
_________

Αλλά ποια ευθύνη μπορείς να ζητήσεις από ένα παρανοικό πρόσωπο;

Την ευθύνη την έχει πρωταρχικά ο π. Θεόδωρος Ζήσης, επειδή προωθεί ένα κυριολεκτικά παρανοικό και σατανικό άνθρωπο σε επιτελικές θέσεις του πνευματικού αγώνα.

Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι αποτελεί πράξη μεγάλης ακρισίας για οποιονδήποτε άνθρωπο - έστω και αν δεν γνωρίζει τα υπόλοιπα “κατορθώματα” του π. Μελέτιου - να μην αντιλαμβάνεται με τι “μαλαγάνα” έχει να κάνει.

Απλά δεν τιμά τον π. Θεόδωρο Ζήση η εμπιστοσύνη που περιβάλλει τον π. Μελέτιο, όπως του έγραψα σε ηλεκτρονική επιστολή που του έστειλα πριν ορισμένους μήνες και την οποία θα πρέπει να δώσω στη δημοσιότητα σύντομα, για να αντιληφθούν όλοι τι συμβαίνει.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
_________

Μεγάλη ευθύνη για την προώθηση του σοβαρά παρανοικού, σατανικού και αχρείου αυτού κληρικού έχει και ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, επειδή για τους δικούς του λόγους, στηρίζει την επιλογή του π. Ζήση. Θα επανέλθω επί του θέματος.

Αν ήθελε ο π. Βασίλειος να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου από τον “Ορθόδοξο Τύπο” θα μπορούσε κάλλιστα να το πράξει. Διαπιστώσαμε όλοι την επιρροή που έχει στον "Ορθόδοξο Τύπο" με τον Αντίχριστο και το 666. Οι ανηψιές του π. Μάρκου είναι πνευματικά παιδιά του π. Βασίλειου Βολουδάκη, αλλά και άλλες σχέσεις και επιρροή έχει o σεβαστός μας Γέροντας για να να πράξει το καθήκον του. Αρκεί να το θέλει.

Σε κάποια στιγμή ελπίζω - μετ’ ου πολύ -, οι σεβαστοί μας Γέροντες να αντιληφθούν το μέγεθος της ζημιάς που προκαλούν στην Εκκλησία με την προώθηση του σατανικού και σοβαρά παρανοικού π. Μελέτιου Βαδραχάνη. Αν όχι - ας μην αμφιβάλλουν - θα δώσουν λόγο στο Θεό γι’ αυτό.

ΕΙΘΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ
_________

“Ο Αγιος Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας είναι παράδειγμα προς αποφυγή και οι πιστοί πρέπει να μείνουν μακρυά του!!!”, ισχυρίζεται ο τρισάθλιος κληρικός!

Τι να πει κανείς; Αντί να παρακαλούμε το Θεό να τον έχει μαζί μας όσο γίνεται περισσότερο για να οικοδομεί το απίστευτο - με ανθρώπινα κριτήρια - έργο που επιτελεί, αφήνουν έναν άρρωστο άνθρωπο να διασύρει ένα ζώντα άγιο Γέροντα. Λυπάμαι ειλικρινά.

No comments:

Post a Comment