Monday, November 14, 2011

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ



ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΟΣΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==================


Οι Ελληνοκύπριοι φοιτητές της Θεσσαλονίκης άρχισαν απεργία πείνας και οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν αύριο Τρίτη.


Συγχαίρουμε με όλη μας την καρδιά τους φοιτητές που δεν ξεχνούν τη σκλαβωμένη μας πατρίδα και που υπενθυμίζουν σε όλους την κατοχή της Βόρειας Κύπρου από τους Τούρκους εισβολείς.


Σε πανώ που ανήρτησαν οι φοιτητές γράφουν ότι ελληνοτουρκική φιλία δεν μπορεί να υπάρξει ενόσω η Βόρεια Κύπρος κατέχεται από τους Τούρκους!


Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό;


Να προσθέσουμε μόνον ότι Ελληνοτουρκική φιλία δεν μπορεί να υπάρξει ενόσω οι Τούρκοι μας εμποδίζουν να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ, εφόσον διαμφισβητούν το νομικό καθεστώς εκατοντάδων Ελληνικών νησίδων και βραχονησίδων, εφόσον απειλούν με Τουρκοποίηση τη Θράκη, εφόσον παραμένει κλειστή η Θεολογική Σχολή τη Χάλκης, εφόσον δεν αποζημιώνουν τους Κωνσταντινουπολίτες και τους Ιμβριους και τους Τενεδιούς, εφόσον μας εμποδίζουν να επεκτείνουμε την αιγιαλιτίδα ζώνη μας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, εφόσον μετατρέπουν τις ορθοδοξες εκκλησίες σε τζαμιά, εφόσον παραμένουν έποικοι στη Βόρεια Κύπρο, εφόσον υπάρχουν στρατεύματα κατοχής στη Βόρειο Κύπρο, εφόσον δεν μας επιτρέπουν να επιδιορθώσουμε τις εκκλησίες και τα μοναστήρια μας, εφόσον δεν επιτρέπουν στους νόμιμους κατοίκους της Βόρειας Κύπρου να επιστρέψουν στις πατρογονικές τους εστίες, εφόσον παραβιάζουν καθημερινά τον εναέριο και το θαλάσσιο εθνικό μας χώρο, εφόσον διατηρούν το casus belli αν ασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, εφόσον, εφόσον, εφόσον...


Θέλετε να συμπυκνώσω όλα τα πιο πάνω προβλήματα σε ένα;


Εφόσον οι Τούρκοι έχουν υπεροπλία σε γη, αέρα και θάλασσα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του Ελληνισμού.


Μόνον η ριζική ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα σε βάρος του Ελληνισμού.


Οι Τούρκοι δεν καταλάβουν καμιά άλλη γλώσσα εκτός απο τη γλώσσα της δύναμης. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν όλοι, αν θέλουμε να μη ζούμε κάτω από τη σκιά των Νεοοθωμανών ή να μην καταστούμε προτεκτοράτο τους ή να μην ακρωτηριασθεί περαιτέρω η πατρίδα μας.


Ολοι οι πόροι που θα εισρεύσουν στην Κυπριακή Δημοκρατία από το φυσικό αέριο πρέπει να διατεθούν για τον εξοπλισμό της μεγαλονήσου και αφού η Κύπρος συνομολογήσει τις αναγκαίες συμμαχίες πρέπει να απελευθερώσει με τα όπλα την Βόρεια Κύπρο.


Η ελευθερία καταχτάται με το σπαθί του σκλάβου.


Οι Τούρκοι ποτέ δεν θα δώσουν με την πέννα αυτά που κατάχτησαν με τη λόγχη.


Οποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό είναι από αφελής μέχρις εξαιρετικά επικίνδυνος, όχι μόνον για τα συμφέροντα, αλλά και για την ίδια την ύπαρξη, του έθνους μας.

No comments:

Post a Comment