Tuesday, October 25, 2011

ΟΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ", ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ


ΟΙ “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==========

Τι σου είναι, πατέρες και αδελφοί, αυτές οι “σκοτεινές δυνάμεις”! Αυτή η “Νέα Εποχή”! Αυτό Ισραηλινό Συμβούλιο! Αυτή η Μέρκελ! Αφήνω πια την Εβραιομασωνία! Μην το συζητάτε! Εξω φρενών η κατάσταση.

Ακούς εκεί! Την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δύο μεγάλης ακροαματικότητας τηλεοπτικά κανάλια να προβάλλουν τουρκικές εκπομπές!!!

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ;

__________

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Καλά! Για ποιο λόγο τα τηλεοπτικά κανάλια θα προβάλλουν αυτές τις εκπομπές; Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι θα χάσουν κάθε αξιοπιστία και προπαντός την ακροαματικότητά τους;

Τι είδους Γεννίτσαροι και πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που την ημέρα της εθνικής επετείου θα κάτσουν στους καναπέδες τους για να βλέπουν τα τουρκικά σίριαλ;

ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ

_______

Αλλωστε ο Ελληνικός λαός έχει στο DNA του τον πατριωτισμό και προπαντός την ορθόδοξη αυτοσυνειδησία και έτσι τα σχέδια της Νέας Εποχής και του Διεθνούς Σιωνισμού θα αποτύχουν παταγωδώς.

Στις 28 του Οκτώβρη όλοι οι Ελληνες θα συντονίσουν τα κανάλια τους σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια που θα έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια - αν μη τι άλλο - να μην προβάλλουν τουρκικά σίριαλ την ημέρα της Εθνικής επετείου.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τελικά πόσα γαιδούρια (επαναλαμβάνω γαιδούρια αν και δεν αντιλαμβάνομαι τι μου έφταιξαν τα καυμένα τα ζωντανά) θα συντονίσουν τις κεραίες τους προς τα τουρκικά σίριαλ.

ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”

___________

Και αν τυχόν αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι πολύ ψηλό το ποσοσό αυτών που βλέπουν τουρκικά σίριαλ την ημέρα της εθνικής επετείου να είστε σίγουροι ότι η “Νέα Εποχή” βρήκε τον τρόπο να κάνει το θαύμα της.

Μια λογική εξήγηση θα δοθεί για την εθνομειοδοσία. Το Ισραηλινό Συμβούλιο με τις “σκοτεινές δυνάμεις” θα αλλοιώσουν τα ποσοστά της ακροαματικότητας για να συκοφαντήσουν τους Ελληνες ότι έχασαν και το τελευταίο απομεινάρι της αξιοπρέπειας που έχουν.

Καμιά αμφιβολία γι’ αυτό! Οι “σκοτεινές δυνάμεις” θα φταίνε, η “Νέα Εποχή” και ο Διεθνής Σιωνισμός.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

________

Εμείς που βλέπουμε αυτά τα σίριαλ; Εμείς που γνωρίζουμε ότι η Τουρκία πατά το 37% της Κύπρου; Εμείς που είδαμε την Τουρκία να μην αφήνει τον Πατριάρχη μας να τελέσει ανενόχλητος τον αγιασμό στο Βόσπορο; Εμείς που γνωρίζουμε ότι η Τορκική Βουλή πήρε απόφαση ότι είναι αιτία πολέμου η επέκταση της αιγιαλίτιδας μας ζώνης σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο; Εμείς που ακούμε καθημερινά ότι η Τουρκία διαμφισβητεί το Ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς του Καστελλόριζου, εκατοντάδων νησίδων και βραχονησίδων του Αιγαίου ακόμα και του Λιβυκού Πελάγους; Εμείς που ξέρουμε ότι η Τουρκία έβγαλε πλοία για γεωτρήσεις στις ελληνικές θάλασες. Εμείς που γνωρίζουμε ότι η Τουρκία δεν μας επιτρέπει να οριοθετήσουμε και να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ; Εμείς που βλέπουμε ότι χάνουμε τη Θράκη μας, η οποία καθημερινά προχωρεί προς εκτουρκισμό; Εμείς που βλέπουμε τα τουρκικά αεροπλάνα να παραβιάζουν καθημερινά τον εθνικό εναέριο χώρο; Εμείς που παραχωρήσαμε στους Τούρκους γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο; Εμείς που βλέπουμε τα Τουρκικά πολεμικά πλοία να πλέουν δίπλα από το Σούνιο; Εμείς που βλέπουμε με απάθεια τον Γιαγκάζογλου με μια δράκα θεολόγους εξωμότες να αλλοτριώνουν ανενόχλητοι τον ορθόδοξο χαρακτήρα των θρησκευτικών την ώρα που υπάρχουν 10,000 ιερείς, 10,000 θεολόγοι και άλλες 6,000 μοναχοί και μοναχές; Εμείς που ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τον παμπόνηρο Αρβανίτη να υποσκάπτει προκλητικά όλα τα συμφέροντα της Εκκλησίας και του Γένους μας και κάνουμε τους ψόφιους κοριούς; Εμείς που ψηφίσαμε πρωθυπουργό τον άνθρωπο που είπε ότι πρέπει να δώσουμε λίγη γη για ασφάλεια; Εμείς που ψηφίσαμε για Πρόεδρο αυτόν που δεν βάζει σταυρό και δεν προσκυνά εικόνες και που μας είπε ότι είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ; Εμείς που τον ανεχόμαστε να είναι ακόμη πρόεδρος παρόλον ότι χάθηκε μέσα σε μια μέρα το 20% του ΑΕΠ τη Κύπρου και έχασαν τη ζωή τους 13 παλικάρια; Εμείς που ανεχόμαστε τον Πάγκαλο, τον ΓΑΠ, τον Μπένυ και την Αννούλα να μας διασύρουν urbi et orbi καθημερινά;

Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα! Εμείς έχουμε ορθόδοξο ήθος που το εκφράζουμε στην πλατεία Συντάγματος όταν μουντζώνουμε τη Βουλή. (Οταν ευκαιρήσουμε από τις παραλίες και τις καφετέριες, εννοείται).

Επομένως! Πώς είναι δυνατόν να έχουμε σχέση με τον πλήρη εξευτελισμό της πατρίδας μας;

Η “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

_______

Δεν θυμάστε τη “Νέα Εποχή” που πήρε από το χέρι την πλειοψηφία των Ελλήνων της Κύπρου και τους εξανάγκασε να ψηφίσουν τον άθεο, εκκλησιομάχο και ανθέλληνα Χριστόφια;

Ξεχάσατε το Ισραηλινό Συμβούλιο που εξανάγκασε με τη δύναμη των όπλων του Ελληνες ψηφοφόρους να βοηθήσουν το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει άνετη αυτοδυναμία;

Λησμονήσατε το Διεθνή Σιωνισμό που εξανάγκασε τους Ελληνες ψηφοφόρους να κάτσουν στους καναπέδες τους στις Δημοτικές εκλογές ώστε σήμερα ο Τουρκοκαμίνης, ο Τουρκομπουτάρης και ο Τουρκολάγνος Νεοδημοκράτης της Αλεξανδούπολης καμαρώνουν στο θώκο του δημάρχου;

Γι’ αυτό σας λέγω. Για όλα φταίει η “Νέα Εποχή”! Το Ισραηλινό Συμβούλιο! Η Εβραιομασωνία και όλες οι “σκοτεινές δυνάμεις.”!

Εμείς;

Εμείς έχουμε όλες τις ιδιότητες της Αειπαρθένου Μαρίας. Ασπιλοι, αμόλυντοι, άφθοροι, άχραντοι.

Για όλα τα άλλα φταίει η Μέρκελ, ο Τευτονικός ιμπεριαλισμός και οι “σκοτεινές δυνάμεις”.


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ MEGA ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

=========

. Φαίνεται πὼς τὰ σχέδια τουρκοποιήσεως τῆς ἑλληνικῆς μας πατρίδος προχωροῦν μὲ γοργοὺς ρυθμούς, χωρὶς δυστυχῶς νὰ ὑπάρχει ἡ ἀναμενόμενη ἀντίδραση. Αἰχμὴ τοῦ δόρατος, τὰ τούρκικα σήριαλ ποὺ ἔχουν κατακλύσει τὴν ἑλληνόφωνη (καὶ αὐτὸ ἀκόμα τὸ λέμε μὲ ἐπιφύλαξη) τηλεόραση!

. Οἱ τηλεοπτικοὶ σταθμοί, λοιπόν, ΑΝΤ1 καὶ MEGA τὴν ἡμέρα τῆς ἐθνικῆς μας ἐπετείου ἐπέλεξαν νὰ μὴν ἔχουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ἐκπομπὴ σχετικὴ μὲ τὸ ἔπος τοῦ 1940 ἀλλὰ σὲ καμμία περίπτωση δὲν θὰ μποροῦσαν νὰ παραλείψουν νὰ προβάλουν τὶς καθιερωμένες πλέον τούρκικες σειρές. Μάλιστα τὸ MEGA θὰ δείξει τὴν ἴδια ἡμέρα δύο ἐπεισόδια τῆς τουρκικῆς σειρᾶς «Ἔρωτας καὶ Τιμωρία» μᾶλλον γιὰ νὰ μὴ μείνουμε παραπονεμένοι.

. Καὶ ἀναριωτόμαστε: Ζοῦμε στὴν Ἑλλάδα ἢ μήπως ὑποδουλωθήκαμε ξανὰ στοὺς Τούρκους; Καὶ τὸ ρωτᾶμε αὐτό, γιατί κάθε φορὰ ποὺ ἀνοίγουμε τὴν τηλεόραση, εἶναι πιθανότερο πλέον νὰ ἀκούσουμε τὴν τούρκικη παρὰ τὴν ἑλληνικὴ γλώσσα.

. Ὡστόσο, δὲν ἐνοχλούμαστε τόσο ἀπὸ τὸν ἀνθελληνισμὸ τῶν καναλιῶν μας, ποὺ ἐνεργοῦν ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ. Περισσότερο μᾶς πειράζουν οἱ “συμπατριῶτες” μας, ποὺ παρακολουθοῦν μετὰ μανίας τὶς συγκεκριμένες ἐκπομπές!

. Εὐτυχῶς ποὺ ἡ κρατικὴ τηλεόραση θὰ μεταδώσει κανονικὰ τὶς Δοξολογίες καὶ τὶς Παρελάσεις ἀπὸ Ἀθήνα καὶ Θεσσαλονίκη, ἐνῶ μὲ πληθώρα ντοκυμανταὶρ καὶ σπανίων συνεντεύξεων θὰ προσπαθήσει νὰ στηρίξει τὸ πρόγραμμά της σὲ καθαρὰ ἱστορικὸ ἐπίπεδο, ὥστε νὰ μᾶς ὑπενθυμίζει ὅτι ζοῦμε στὴν Ἑλλάδα!

*****

ΣΧΟΛΙΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»

______________

Δὲν πρέπει νὰ πειράζεται κανένας ἀπὸ τοὺς «“συμπατριῶτες” μας, ποὺ παρακολουθοῦν μετὰ μανίας τὶς συγκεκριμένες ἐκπομπές». Δικαίωμά τους νὰ βλέπουν τὰ τουρκικὰ σήριαλ κι ὅ,τι ἄλλο θέλουν. Ὅπως ἐπίσης δικαίωμά τους εἶναι νὰ βυθίζονται στὴν Κρίση καὶ νὰ μείνουν ἐκεῖ παρακολουθώντας ξένοιαστα καὶ ἀποχαυνωμένα τὰ τουρκικὰ σήριαλ. Ἄλλωστε οἱ Ἐργολάβοι τῆς Ἀλλοτριώσεως καὶ τοῦ Ὀλέθρου βρίσκουν καὶ τὰ κάνουν. Ἀλλιῶς δὲν θὰ τὰ ἔκαναν.


ΠΗΓΗ:

Χριστιανική Βιβλιογραφία,

VatopaidiFriend (ἀπὸ orthodoxia-ellhnismos.gr)


No comments:

Post a Comment