Tuesday, October 18, 2011

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Του ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη

========


Ειδικά για το αίσχος με την ΕΡΤ και τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων ο κος Γιανναράς έχει χίλια δίκαια.


Αυτός ο κρετινισμός της ποδοσφαιρολαγνείας είναι το κάτι άλλο.


Χθες το απόγευμα στην επαρχιακή πόλη που ζω περνώντας έξω από τα γραφεία ενός συνδέσμου οπαδών ομάδας της Θεσσαλονίκης είδα πάμπολλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα και στις δύο πλευρές του δρόμου και μέσα ένα πλήθος στοιβαγμένων, δίκην παστωμένων σαρδελλών, νεαρών να παρακολουθούν απνευστί τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.


Οι οπαδοί αυτοί είναι φυσικά έτοιμοι να υποβληθούν σε κάθε είδους οικονομική θυσία, μεσούσης της οικονομικής κρίσεως, προκειμένου να συμπαρασταθούν ηθικά στα αγωνιζόμενα είδωλά τους!


Από τη μία κακολογούμε τους πολιτικούς για την κρίση, και καλά κάνουμε, από την άλλη τρέχουμε στα γήπεδα ή καθηλωνόμαστε στους καναπέδες για να θαυμάσουμε τα χρυσά πόδια για τα οποία ξοδεύονται τόσα δις!


Τι δε να πεις και για τις ΠΑΕ! Ορθότατα κάποιος δημοσιογράφος έγραψε για ΣΟΥΠΕΡ...ΛΙΓΔΑ αντί για ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ αναμιμνησκόμενος της προσφάτως αποκαλυφθείσης πλειάδος σκανδάλων! Πόσα δις ευρώ χρεών των ΠΑΕ προς το κράτος το τελευταίο δεν τους τα χάρισε!


Αντί ειδικά τώρα οι νεοέλληνες να απαξιώσουν την ποδοσφαιρολαγνεία τουτέστιν τον παραλογισμό εξακολουθούν να την καλλιεργούν και προάγουν!


ΥΓ. Ένα άλλο αίσχος συνιστά κατά τη γνώμη μου η ύπαρξη τόσων πολλών αθλητικών εφημερίδων τη στιγμή που οι πολιτικές έχουν απαραιτήτως αθλητικό κομμάτι.



ΠΗΓΗ:



Αναστάσιος


No comments:

Post a Comment