Monday, September 19, 2011

ΑΙΣΧΡΟΚΩΜΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ

















ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΩΜΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Οι θεομπαιξίες του λεγόμενου “Αμέθυστου”, δηλαδή του αισχρού και βλάσφημου κληρικού και σοβαρά παρανοικού Αρχιμανδρίτη Μελέτιου Βαδραχάνη, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!!!
___________

Προσέξτε τι κάνει. Ως “Αμέθυστος” γράφει απίστευτα πράγματα. Αισχρότητες, συκοφαντίες και προπαντός αιρέσεις και προτεσταντόπληκτες κακοδοξίες. Για ορισμένες από τις οποίες δέχθηκε την καταλυτική κριτική του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεου. Στη συνέχεια από άλλο ιστολόγιο που ελέγχε,ι απαντά στον “Αμέθυστο”, δηλαδή στον εαυτό του, και τον περιλούζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα και αναιρεί τις θέσεις που έγραψε προηγουμένως.!!! Δηλαδή! Η απόλυτη παράνοια και κακοήθεια!

ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ “ΚΑΡΤΑΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!
__________

Ως γνωστόν ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης τυγχάνει ο μεγαλύτερος πολέμιος όσων αγωνίζονται εναντίον της ηλεκτρονικής φυλακής και όσων αρνούνται να παραλάβουν την “κάρτα” του πολίτη.

Σε άλλα ιστολόγια όμως που ελέγχει είναι σφοδρός πολέμιος της ηλεκτρονικής φυλακής και εναντίον της παραλαβής της κάρτας του πολίτη!!!

Αν αυτό δεν είναι παράνοια δεν γνωρίζω ποιος είναι ο ορισμός της παράνοιας.

Ο κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
___________

Τα ίδια έκανε πριν λίγο καιρό με τον κ. Ν. Σωτηρόπουλο που υποκρίνεται ότι τον θεωρεί ως το πιο αυθεντικό πνευματικό τέκνο του αείμνηστου Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου.

Δημιούργησε ιστολόγιο (ένα από τις δεκάδες που διαθέτει, επαναλαμβάνω δεκάδες που διαθέτει) στο οποίο εξυμνεί προσχηματικά τον παλαίμαχο θεολόγο, ενώ στόχος του είναι να καπηλευτεί το όνομά του και να διασύρει άλλους κρυπτόμενος πίσω από το όνομα του κ. Σωτηρόπουλου.

Παράλληλα από άλλο ιστολόγιο τα ρίχνει εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου και από τρίτο ιστολόγιο που ελέγχει απαντά στις κατηγορίες εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου που ο ίδιος έγραψε!!!

Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ
___________

Τα ίδια έκανε με την κυρία Καπλάνογλου ιδιοκτήτρια του ιστολογίου “Αυγουστίνος Καντιώτης”. Τη βρίζει και μάλιστα χυδαία και μιλά γι’ αυτήν απαξιωτικά. Την αποκαλεί “ζουρλονίκη”. Φανταστείτε αναίδεια.! Ούτε που σκέφτεται - αν μη τι άλλο - ότι είναι κυρία. Και ύστερα την αποκαλεί αδελφή και “Δέσποινα” Ανδρονίκη. Και με μια άλλη ευκαιρία την ξαναβρίζει πάλιν με τον πιο χυδαίο τρόπο. Και η ζωή συνεχίζεται...

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΛΗΡΙΚΟ
_____________

Θύματα της αδίστακτης συκοφαντικής μανίας ή της χυδαιολογίας του εν λόγω χυδαίου κληρικού έπεσαν κατά καιρούς πολλοί μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Κοκονός, ο Αρχιμανδρίτης Λαυρέντιος Γρατσίας, ο Αγιος Κυθήρων, ο Μητροπολίτης Προικοννήσου, ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος, ο Αγιος Γλυφάδος, ο Αγιος Αττικής και Μεγαρίδος Νικόδημος, ο Αγιος Μεσογαίας, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος, ο π. Σαράντης, ο π. Ιωάννης Φωτόπουλος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο Μητροπολίτης Περγάμου, ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο Αγιος Ναυπάκτου, ο π. Ανάστασιος Γκοτσόπουλος και πολλοί άλλοι ων ουκ έστιν αριθμός.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
__________

Το τελευταίο του κατόρθωμα;

Βγήκε να σπιλώσει την υπόληψη ενός - όχι απλά αδιάβλητου - αλλά κυριολεκτικά Αγιου ιεράρχη, του αείμνηστου Λαρίσης Θεολόγου, για τον οποίο ακόμη και αυτοί που τον εκθρόνισαν είχαν τη συναίσθηση ότι πολεμούσαν ένα άγιο άνθρωπο.

Ο π. Παίσιος ευλαβείτο ιδιαίτερα τον αείμνηστο Ιεράρχη και συνεδέετο στενά με τον κατά σάρκαν αδελφό του αείμνηστου Λαρίσης Θεολόγου.

Ο κ. Λυκούργος Νάνης, ευλαβής Λαρισαίος ιατρός, πνευματικό ανάστημα του αείμνηστου Θεολόγου, με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό του σχόλιο, έδωσε αποστομωτική απάντηση στο συκοφάντη Αρχιμανδρίτη Μελέτιο Βαδραχάνη.

Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ
_____________

Είναι αδιανόητο να στέκει μπροστά στο άγιο Θυσιαστήριο κληρικός που γράφει στα ιστολόγια τα “βίτσια” και τις “πιάτσες” που κάνει διάφορες αισχρότητες.

Είναι αδιανόητο ένας κληρικός να συκοφαντεί συστηματικά ανθρώπους με ακηλίδωτο βίο που λευκάνθηκαν στην διακονία της Εκκλησίας ζώντες τε και τεθνεώτες.

Είναι αδιανόητο να στέκει μπροστά στο άγιο θυσιαστήριο κληρικός ο οποίος κάνει το ακόμη χειρότερο. Βρίζει με απίστευτες αισχρότητες το πρόσωπο του Κυρίου, της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων. Αισχρότητες που και η πιο άρρωστη φαντασία είναι αδύνατο να συλλάβει. Πολλώ μάλλον να διατυπώσει στον ιστοχώρο.

Ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης πρέπει οπωσδήποτε να καθαιρεθεί και να κοιτάξει την ψυχή και την υγεία του.

Και υπέρ αυτού Χριστός απέθανεν.!

Οχι όμως να συνεχίσει να είναι κληρικός. Οχι να συνεχίσει να είναι συντονιστής της “Σύναξης” για την Ομολογία της πίστεως για τον Οικουμενισμό. Οχι να συνεχίσει να έχει την αρχισυνταξία του Ορθοδόξου Τύπου, παρά τις περί αντιθέτου οδηγίες του οικείου Μητροπολίτη.

Οσοι ευθύνονται επειδή καλύπτουν ή προωθούν ή συνεργούν ή κάνουν τα στραβά μάτια για να συνεχίσει αυτός ο αισχρότατος και παρανοικός κληρικός την κατά διάβολο πορεία του θα δώσουν λόγο στο Θεό.

No comments:

Post a Comment