Wednesday, August 24, 2011

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ

(ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ)


Του Οικονομολόγου κ. Γεωργίου Ντόνα

===========


Έλληνες γρηγορείτε!!! μας σταυρώνουν δεκαετίες ολόκληρες!!! Ήλθε η ώρα της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!


Οι θαμώνες της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και οι υποστηρικτές του των ομοφυλόφιλων νομίζουν ότι, για άλλη μια φορά θα μας πιάσουν στον ύπνο, υπακούοντας δουλικά, στα προστάγματα των ξένων και ντόπιων αφεντικών τους.! Αλλά ''κούνια που τους κούναγε''!


Η Ελλάδα, με τα εκατομμύρια νεομάρτυρες από τα χέρια των Ισλαμιστών και τις εκατόμβες των ηρώων και τη χατζάρα των πιστών του αλλάχ, ούτε πέθανε ούτε λησμόνησε.!!! Η Ελλάδα που εκατομμύρια παιδιά της στενάζουν κάτω από την τυραννική μπότα των μουσουλμάνων στην Μικρασία και αλλαχού, όπου προσπαθούν, ως κρυπτοχριστιανοί στον 21ο (.!) αιώνα, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα τρέμοντας στα υπόγεια και στους στάβλους, είναι εδώ και αντιστέκεται.


Κι αν κάποιοι πουλημένοι νεοεποχίτες και ψευτοπροοδευτικοί ενεργούν ανεγκέφαλα και προσφέρουν (γην και ύδωρ) στις μεθοδευμένες κινήσεις και τα πεμπτοφαλλαγγίτικα αιτήματα της ηγεσίας των λαθραίων εισβολέων μουσουλμανοειδών παντός τύπου, στα αγιασμένα χώματά μας (γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια Συντάγματα και παραδόσεις και ήθη και έθιμα του λαού μας) ο Ελληνορθόδοξος λαός μας που ήδη βράζει για τα τόσα και τόσα δεινά που του επισώρευσαν τις τελευταίες δεκαετίες, την κατάλληλη ευκαιρία περιμένει, για να αποτινάξει το καπάκι της φρικτής κατσαρόλας της φοβερής αυτής ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!!!


Αν εξεγείρονται οι Εγγλέζοι και οι άλλοι Ευρωπαίοι, που στο κάτω – κάτω πληρώνουν την αποικιοκρατία και με κάθε τρόπο προσπαθούν να διώξουν τα λεφούσια των επιδρομέων της μαύρης Ισλαμικής Ασίας και της Αφρικής και όχι μόνο πόσο μάλλον εμείς που όχι μόνο δεν είμαστε αποικιοκράτες ούτε ρατσιστές αλλά αντίθετα σκλάβοι των μουσουλμάνων είμαστε για εκατονταετίες ολόκληρες και νιώσαμε την φρικαλεότητά τους !!! Πέρυσι, μετά την προκλητική κατάληψη των πλατειών της Πρωτεύουσάς μας και άλλων μεγαλουπόλεών μας στο μπαϊράμι τους, ο λαός μας είχε αγριέψει και τα αισθήματά του τα εκδήλωνε ποικιλοτρόπως, γνωρίζοντας βέβαια ότι για την δεινή αυτή κατάσταση την αποκλειστική ευθύνη την είχαν και την έχουν οι ''ισχυροί του (τόπου) τούτου''.


Φέτος μετά και απ' αυτό που σχεδιάζουν και τους το επιτρέπουν οι ανεγκέφαλες και οι ανεγκέφαλοι Αξιωματούχοι μας, η αγανάκτηση εναντίον τους θα κυμανθεί στο ίδια άραγε επίπεδα ή θα είναι τέτοια που θα αποτελέσει επιτέλους την απαρχή του γκρεμίσματος του σάπιου και την λυτρωτική ανοικοδόμηση της Πολιτείας πάνω στη στερεά βάση της ορθόδοξης πίστεώς μας και του πατριωτικού μας φρονήματος;


No comments:

Post a Comment