Sunday, July 24, 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!















Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=============


Τρεις φορές πολιόρκησαν τη Βιέννη οι Τούρκοι. Και ευτυχώς δεν τα κατάφεραν να την εκπορθήσουν.


Αν ο Κάρολος δεν νικούσε τους Αραβες στη μάχη του Πουατιέ ο Ευρωπαικός πολιτισμός θα ήταν όνειρο απατηλό και η μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης αδήριτη ιστορική συνέπεια.


Αν ο Φερδινάρδος και η Ισαβέλλα δεν ξεκαθάριζαν την Ισπανία από τους Αραβες κατακτητές η Ιβηρική χερσόνησος θα είχε διολισθήσει στο Ισλαμικό στρατόπεδο.


Σήμερα το Ισλάμ επιτίθεται στο Δυτικό πολιτισμό και στη χριστιανωσύνη με τη μαζική λαθρομετανάστευση και την προσπάθεια της εφαρμογής της “σαρίας” ακόμη και στην Ευρώπη.


Κάποια δειλά πρώτα βήματα συνειδητοποίησης του μεγάλου κινδύνου άρχισαν ευτυχώς να αχνοφέγγουν.


Οι Ελβετοί αρνήθηκαν χτίσιμο μιναρέδων στην πατρίδα τους και οι Γάλλοι και τώρα οι Βέλγοι απαγορεύουν την μπούργκα.


Είναι αδιανόητο να επιτραπεί στο Ισλάμ να επιβάλει την κυριαρχία του με τη δόλια εκμετάλλευση των δημοκρατικών θεσμών της Ευρώπης.


Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να θέσουν αμέσως και με δραστικά μέτρα τέρμα στην εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη.


Εχουν κάθε δικαίωμα - ή καλύτερα αδήριτη υποχρέωση - να το πράξουν, για να προστατεύσουν ότι πολύτιμο καταχτήθηκε με αίμα και δάκρυα και αγώνες σκληρούς.


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

=================


Σε ισχύ τέθηκε από χθες στο Βέλγιο, νόμος με τον οποίο επιβάλλεται πρόστιμο 137 ευρώ και φυλάκιση μέχρι και επτά ημερών, στις γυναίκες που θα συλλαμβάνονται να φορούν μπούρκα ή νικάμπ σε δημόσιους χώρους. Το Βέλγιο είναι η δεύτερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέτει σε ισχύ νόμο απαγόρευσης της μπούρκας.


Στη Γαλλία, όπου βρίσκεται ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης, παρόμοιος νόμος που ισχύει από τον περασμένο Απρίλιο, προβλέπει από πρόστιμο μέχρι και αφαίρεση της γαλλικής ιθαγένειας. Ο νόμος μάλιστα έχει ήδη εφαρμοστεί στη Γαλλία σε 30 γυναίκες που φορούσαν μπούρκα, οι οποίες είτε υποχρεώθηκαν σε καταβολή προστίμου είτε απελάθηκαν.


Δύο γυναίκες στο Βέλγιο, οι οποίες φορούν μπούρκα, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά του νόμου, υποστηρίζοντας ότι υποσκάπτει την ανεκτικότητα, θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αυτό της προσωπικής ταυτότητας και της ιδιωτικής ζωής και εξαναγκάζει σε κοινωνική απομόνωση.


Κατά των κυρώσεων που επιβάλλονται στις γυναίκες που φορούν μπούρκα ή νικάμπ, τάχθηκε πριν λίγες μέρες ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τόμας Χάμαρμπεργκ.



ΠΗΓΗ:



Πυλώνας Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ,


Enet.gr

No comments:

Post a Comment