Saturday, July 23, 2011

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!



ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=========


Ελπίζω ότι κάποιοι - εν οις και ο κ. Γιανναράς - να έχουν ανανήψει μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού οικονομικών κ. Βενιζέλου, επειδή - ως μη όφειλαν - ανέθεσαν πολλές ελπίδες στον κ. Βενιζέλο ως κάποιου είδους “Μεσσία”, ο οποίος θα μας έσωζε από τα δεινά.


Ορίστε ότι τώρα χωρίς περιστροφές ζητά απροκάλυπτα παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.


Ποια είναι η σημασία της παρουσίας του κ. Βενιζέλου στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης και στο υπουργείο οικονομικών; Οτι δεν θα λέγει τις ανοησίες του κ. πρωθυπουργού και δεν θα εκθέτει με τον ίδιο άγαρμπο τρόπο το κυβερνών κόμμα.


Αλλά στην ουσία των πραγμάτων θα επιδιώξει την ίδια ακριβώς πολιτική σε όλους ανεξαίρετα τους τομείς.


Χωρίς εσωτερική αντιπολίτευση πια το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει ακάθεκτο να υλοποιήσει τις επιδιώξεις του.


Ο κ. Βενιζέλος, όχι μόνον δεν είναι ο Μεσσίας της άθλιας κατάστασης που ζούμε, αλλά θα αποβεί ο πιο εύγλωττος και ο πιο ικανός επικοινωνιακά εκπρόσωπος, για να περάσουν οι ίδιες ολέθριες πολιτικές επιλογές της παγκοσμιοποίησης.


Παραθέτουμε στη συνέχεια το σχόλιο που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: “ΣΗΜΕΡΑ Η Ε.Ε. ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”

======


Αναρωτηθείτε πόσε φορές έχετε ακούσει να μιλά ο πρωθυπουργεύων κ. Παπανδρέου και οι περί αυτον υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησής του, για "παγκόσμια διακυβέρνηση", "παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση”, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση" και σκεφτείτε αν έχετε εξοικειωθεί με αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις.


Σκεφτείτε αν την ώρα που ψηφίζατε τους εκπροσώπους σας φανταζόσαστε ότι ο σκοπός τους δεν ήταν να υπηρετήσουν την πατρίδα και τα συμφέροντα του "κυρίαρχου" ελληνικού λαού ή έστω να εφαρμόσουν το Σύνταγμα και τους νόμους, αλλά να παραδώσουν τον λαό ο οποίος τους ανέδειξε στα χέρια μιας παγκόσμιας εξουσίας.


Μια παγκόσμια εξουσία που ενώ την θεωρούν ως "λύση" για την σωτηρία του πλανήτη και την ευημερία των λαών, αποφεύγουν στυστηματικά και επιμελώς να την περιγράψουν.


Ποιός και πότε τους έδωσε το δικαίωμα να λένε πως η Ελλάδα θα πάψει να υφίσταται ως Έθνος και θα γίνει ένα κομμάτι στο διοικητικό χάρτη μιας "παγκόσμιας κοινότητας".


Ποιοί είναι εκείνοι που αποφάσισαν ερήμην των λαών ότι ήλθε η ώρα να "κυβερνηθεί" ο πλανήτης απο μια παγκόσμια εξουσία.


Είναι προφανές πως η επιθυμία αυτής της αόρατης προς το παρόν "ολιγαρχίας" είναι η εφαρμογή ένος παγκόσμιου ολοκληρωτισμού του οποίου τα κομμάτια μας τα αναφέρουν οι διάφοροι "εντολοδόχοι" της ως "παγκόσμιες διακυβερνήσεις" που θα φέρουν την ποθούμενη "ισορροπία" στην οικουμένη και θα αποκαταστήσουν όλες αυτές τις ... δυσκολίες που δήθεν έχουν προκύψει απο τον εθνικό, πολιτικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό "κατακερματισμό".


Η "παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση" άρχισε να εφαρμόζεται, η "παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση" σύντομα θα είναι και κατά το "αίτημα της Ε.Ε" θεσμός, η "παγκόσμια κλιματική διακυβέρνηση" είναι πλέον μια πραγματικότητα , ενώ η "παγκόσμια γεωπολιτική διακυβέρνηση" έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της με την αόριστη ονομασία "διεθνής κοινότητα".


Με δυό λόγια η "παγκόσμια κυβέρνηση", στην οποία έχουν επίσης αναφερθεί πολλοί εκλεγμένοι ηγέτες, είναι ante portas αφού σχεδόν όλα τα "υπουργεία" της ( "παγκόσμιες διακυβερνήσεις") είναι σχεδόν έτοιμα για να την υπηρετήσουν.


Τα δείγματα αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης τα βλέπουμε πλέον όλοι και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για "καλές σκέψεις".


Αυτή η "παγκόσμια εξουσία" αφού μας εκβιάζει να πολιτογραφηθούμε και να σφραγιστούμε ηλεκτρονικά (αρχικά μέσω της "κάρτας του πολίτη") και με την απειλή ότι χωρίς αυτήν την "παγκόσμια ηλεκτρονική πιστοποίηση" δεν θα μπορούμε να ζήσουμε, μας λέει ότι θα μας φέρει την ειρήνη, την ευημερία, την παγκόσμια ισορροπία.


Μήπως όλα αυτά σας θυμίζουν τίποτα;



ΠΗΓΗ:


Ορθοδοξο Παρατηρητήριο

No comments:

Post a Comment