Wednesday, June 15, 2011

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ Ο “ΟΣΙΟΣ” ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=========

Σ’ αυτό κολλήσαμε; Οτι ο Πάπας θα κάνει λειτουργία σε ναζιστικό στάδιο του Βερολίνου; Και στο ότι όταν ήταν νεαρό παιδάκι υποχρεώθηκε - όπως όλοι οι συνομήλικοί του - να καταταγεί στη ναζιστική νεολαία;

Αυτό το στάδιο, πού έχτισαν οι ναζί για τους ολυμπιακούς αγώνες μπορεί να χωρέσει τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει τη λειτουργία του Πάπα και σε αυτό θα πραγματοποιηθεί αφού ο αρχικός χώρος που προγραμματιζόνταν να γίνει η παπική λειτουργία ήταν πολύ μικρός σε χωρητικότητα για να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο που θέλει να παρεβρεθεί.


Η “ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ

___________

Αντί να συζητούμε, λοιπόν, με εξεζητημένο τρόπο, πράγματα που δεν είναι κατ’ ουσίαν προβλήματα, θα ήταν πολύ πιο έντιμο και παραγωγικό αν συζητούσαμε γιατί ο Πάπας Ιώαννης Παύλος Β΄ ανεκήρυξε “άγιο” τον καρδινάλιο Στέπινατς, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία 800,000 Ορθόδοξων Σέρβων αδελφών μας κατά το Β΄Παγκόσμιο πόλεμο, από τις Κροατικές δυνάμεις των Ουστάτσι, που ενήργησαν πρωτοφανή γενοκτονία σε βάρος των Ορθόδοξων Σέρβων με τις ευλογίες και την καθοδήγηση του “Αγίου” (τρομάρα του!) Στέπινατς.

Και γιατί - με τη σειρά του - ο σημερινός Πάπας Βενέδικτος αγιοποίησε “subito” τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, που προέβη στο ανοσιούργημα της “οσιοποιήσεως” του Στέπινατς.


ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ;

___________

Και πάνω από όλα θα έπρεπε να μας προβληματίζει για ποιο λόγο οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Σερβίας μεθοδεύουν να προσκαλέσουν τον Πάπα στην αιματοβαμμένη από τα παπικά χέρια πατρίδα τους και μηχανεύονται κάθε τρόπο για να προσκαλέσουν τον αιρεσιάρχη της Ρώμης που “οσιοποιεί” εγκληματίες πολέμου.

Αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα που πρέπει να μας απασχολούν και όχι σε ποιο στάδιο χωρούν οι Βερολινέζοι για να παρακολουθήσουν την παπική λειτουργία.


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****


Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ...ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

============


Η λειτουργία του Πάπα Βενέδικτου στην πατρίδα του ύστερα από αίτημα προς την Αρχιεπισκοπή της γερμανικής πρωτεύουσας και λόγω της μεγάλης της απήχησης θα διεξαχθεί τελικώς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου που έχει κατασκευαστεί από τους ...Ναζί.

Ο αρχικός τόπος διεξαγωγής της λειτουργίας στο Παλάτι Σαρλότενμπουργκ στο Βερολίνο αποκλείστηκε, λόγω του γεγονότος ότι τα εισιτήρια έχουν ξεπεράσει τις 40 χιλιάδες για τη λειτουργία που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε από την Αρχιεπισκοπή του Βερολίνου που πρόσθεσε ότι το ναζιστικό στάδιο διαθέτει 74 χιλιάδες θέσεις.

Παρά την ανανέωσή του το 2004 η αρχιτεκτονική του ναζιστικού σταδίου δείχνει σαφώς την καταγωγή του που προέρχεται από το καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος το χρησιμοποίησε το 1933 στους Θερινούς Αγώνες για να προωθήσει την ανανέωση της Γερμανίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας Βενέδικτος υποχρεώθηκε στα νιάτα του να γίνει μέλος της χιτλερικής νεολαίας.


ΠΗΓΗ:


Ακτίνες,

kathimerini.gr 15/06/2011 -με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


No comments:

Post a Comment