Friday, May 20, 2011

ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ;





ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========

Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο “Αυγουστίνος Καντιώτης” το πιο κάτω κείμενο, με κάθε επιφύλαξη, για την ακρίβεια των καταγγελιών του.

Οι επιφυλάξεις μας βασίζονται σε τρεις λόγους.
1.) Στο ότι η πηγή των καταγγελιών μας είναι άγνωστη,
2.) Στο ότι η είδηση αυτή δεν αναφέρεται - τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γίνεται αυτή η ανάρτηση - σε οποιανδήποτε άλλη πηγή πληροφοριών (Πρακτορεία Εκκλησιαστικών ειδήσεων, κτλ.), και στο ότι
3.) Δεν γνωστοποιήθηκε κάποια διαμαρτυρία εκ μέρους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Αν όμως αληθεύει η καταγγελία ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καθήρεσε κληρικό του Πατριαρχείου Ρουμανίας, που υπηρετούσε στην Αγία Γη, επειδή έδωσε τη Θεία Κοινωνία σε αιρετικούς και τώρα ο εθνοφυλετιστής και οικουμενιστής Πατριάρχης Ρουμανίας τον πραάγει στο επισκοπικό αξίωμα, τότε τα λόγια είναι περιττά τόσο για την εθνοφυλετική μανία αλλά και τον οικουμενιστικό οίστρο που κατέλαβε το Πατριαρχείο Ρουμανίας.

Επαναλαμβάνω ΑΝ οι πληροφορίες αυτές είναι έγκυρες τότε είναι φοβερό το ολίσθημα ή μάλλον ο οικουμενιστικός γκρεμός που έχει πέσει το Πατριαρχείο Ρουμανίας.

Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφoρμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
================

«Εκκληση σε κάθε ορθόδοξο προκαθήμενο των Ορθοδόξων αυτοκεφάλων Εκκλησιών και σε κάθε ορθόδοξο ευσεβή επίσκοπο για να αποτρέψει την χειροτονία εις επίσκοπον, του καθηρημένου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων Αρχιμανδρίτου Ιερωνύμου Κρέτσιου, (εκπρόσωπου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους), επειδή μετέδωσε τη Θεία κοινωνία σε Καθολικούς, Κόπτες, Αρμενίους και άλλους αιρετικούς στην Πάτμο το 2007 και το 2009.

Ο καθηρημένος κληρικός από το 1994 εκπροσωπεί το Πατριαρχείο της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους, στους Ρουμανικούς οικισμούς· στην Ιερουσαλήμ, την Ιεριχώ και την Ιορδανία. Στις 29 Νοεμβρίου 2009, εξελέγη ως Πατριαρχικός Επίτροπος τιτουλάριος Επίσκοπος, με τον τίτλο του Σινά και τώρα θα χειροτονηθεί ως κανονικός επίσκοπος!!!

Τέτοιους επισκόπους, καθάρματα, τσιράκια των μασώνων και πρόδρομους του Αντιχρίστου θέλει η παγκοσμιοποίηση.

Οι ορθόδοξοι ιερείς και πιστοί της Ρουμανίας εναγωνίως δηλώνουν·
Δεν θέλουμε τέτοιον ανάξιο καθηρημένο επίσκοπο που το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων τον καθήρεσε δικαίως, ενώ το Πατριαρχείο της Ρουμανίας τον εξέλεξε επίσκοπο.

Την χειροτονία του ο οικουμενιστής πατριάρχης της Ρουμανίας σκοπεύει να την κάνει αυτό το Σάββατο στην εορτή των ισαποστόλων και βασιλέων αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. “ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ”


ΠΗΓΗ:

Ιστοσελίδα Αυγουστίνος Καντιώτης,

Η έκκληση για βοήθεια εστάλη στην ιστοσελίδα μας από ορθόδοξους ιερείς και χριστιανούς της Ρουμανίας.

No comments:

Post a Comment