Sunday, March 27, 2011

ΕΝΤΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ


ΕΝΤΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==================

Υποβάλλουμε την εξής έντιμη ερώτηση και αναμένουμε έντιμη απάντηση από όλους.

Οταν ο πρωθυπουργός και ο κ. Ραγκούσης (ο υπεύθυνος για τον ηλεκτρονικό φακέλλωμα της κοινωνίας) λέγουν τόσο απερίφραστα - όπως επισημαίνει το σχόλιο του καλού ιστολογίου “Χριστιανική βιβλιογραφία” - ότι επιδιώκουν και προσδοκούν εγκαθίδρυση παγκόσμιας διακυβέρνησης πώς είναι δυνατόν να μην ανησυχούν για την “κάρτα του πολίτη” και γενικά το φακέλλωμα των πολιτών;

Πώς γίνεται να διακηρύσσουν “από των δωμάτων” ότι είναι κάθετα αντίθετοι με την παγκοσμιοποίηση και από την άλλη να σφυρίζουν ανέμελα όταν τους λένε με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο τα πιο αρμόδια χείλη ότι επιδιώκουν παγκόσμια διακυβέρνηση;


Παραθέτουμε στη συνέχεια το σχόλιο της “Χριστιανικής Βιβλιογραφίας” που μας έδωσε την αφορμή για τη διατύπωση του δικού μας σχολίου.

*****


ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

==============

Οἱ ἄνθρωποι δὲν τὸ κρύβουν. Τὸ λένε ἀπερίφραστα. Μὲ κάθε τρόπο καὶ σὲ κάθε εὐκαιρία:

Ὁ ὑπουργὸς Ἐπικρατείας - ὁ ὁποῖος πραγματοποίησε τριήμερη ἐπίσκεψη στὴν Κύπρο - ἐπισήμανε ὅτι «Τὸ Συμβούλιο τῆς 25ης Μαρτίου, τὸ ὁποῖο ἄλλωστε γίνεται σὲ μία συμβολικὴ ἡμερομηνία, ἑορτὴ ἀπελευθέρωσης, ἀναμένεται νὰ ἀπελευθερώσει τὶς νέες δυνάμεις τῆς Εὐρώπης ἀπέναντι στὶς ἀγορὲς καὶ νὰ περάσουμε ἀπὸ τὴν οἰκονομικὴ παγκοσμιοποίηση στὴν πολιτικὴ ἐνοποίηση. Ἀπαιτεῖται νὰ οἰκοδομηθεῖ μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση καὶ ἡ Ἑλλάδα θὰ πρέπει νὰ εἶναι παροῦσα σὲ αὐτὸ τὸ νέο κόσμο».


ΠΗΓΗ:

Χριστιανική Βιβλιογραφία,

http://www.enet.gr

1 comment:

  1. Πολύ εύστοχη ερώτηση του φίλου Παναγιώτη Τελεβάντου! Είναι σχήμα οξύμορο από τη μια να μη θέλεις την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια διακυβέρνηση και από την άλλη να μη σε ενοχλεί η κάρτα του πολίτη!

    ReplyDelete