Wednesday, February 16, 2011

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ















Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Να με συγχωρούν οι καλοί φίλοι μου της Σ.Φ.Ε.Β.Α. (Συντονιστικής Φοιτητικής Επιτροπής Βορειοηπειρωτικού Αγώνα), τους αγώνες των οποίων θαυμάζω, αλλά αυτή τη φορά δεν μας τα λένε καλά!

Τι εννοείτε όταν λέτε ότι αναμένετε ότι η προδοτική κυβέρνηση των εθνομειοδοτών του ΠΑΣΟΚ, του Δρούτσα και του ΓΑΠ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της; Τι ευθύνες να αναλάβει η κυβέρνηση Τσολάκογλου της Τρόικας και ποιων τα συμφέροντα θα εξυπηρετήσει;

Ποιων άλλων, αγαπητοί φίλοι, εκτός από των εχθρών της πατρίδας μας; Ασφαλώς και εγκατέλειψε τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου ο εθνομειοδότης ΓΑΠ! Τι περιμένατε να κάνει; Να τον βοηθήσει; Μην είμαστε αφελείς.

Στηριχθείτε στους ελάχιστους ανθρώπους που αγαπούν τη Βόρειο Ηπειρο αληθινά και ανιδιοτελώς. Τον Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα και όσους ανθρώπους της Εκκλησίας δεν ξεχνούν ποτέ τη Βόρειο Ηπειρο επειδή είναι Ελληνες χριστιανοί Ορθόδοξοι. Από τους εθνομειοδότες του ΓΑΠ και του Δρούτσα και του χειρότερου Αρχιεπισκόπου που είχε, ή που θα μπορούσε ποτέ να έχει η Εκκλησία της Ελλάδος, μην περιμένετε τίποτα. Απολύτως τίποτα εκτός από εθνοπροδοσίες!.

Οσο για τον κ. Οικονόμου τον Ελληνα πρόξενό μας στην Κορυτσά, τον οποίο η κυβέρνηση του Τσολάκογλου - Παπανδρέου προτίθεται να ανακαλέσει για τις εθνοπρεπείς δηλώσεις του υπέρ των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, ας δεχθεί το θαυμασμό και την ειλικρινή αγάπη των Πανελλήνων.

Η ανάκλησή σας, κ. Πρόξενε, αποτελεί το καλύτερο μετάλλιο στο στήθος σας. Σας ανακαλεί μια κυβέρνηση εθνοπροδοτών, που υποσκάπτει απροκάλυπτα τα συμφέροντα του έθνους με τις ευλογίες και τη συνδρομή του εν παντί ανάξιου και πάλιν ανάξιου και χίλιες φορές ανάξιου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο οποίος μια λέξη δεν έχει βγάλει υπέρ των Βορειοηπειρωτών, την ώρα που κάνει συναυλίες λαικού τραγουδιού μέσα σε ορθόδοξο ναό για τους λαθρομετανάστες Αλβανούς και άλλους μουσουλμάνους και την ώρα που κάνει δηλώσεις υπέρ της κατάργησης του υποχρεωτικού και ορθόδοξου μαθήματος των θρησκευτικών.

Παραθέτουμε στη συνέχεια την ανακοίνωση της Σ.Φ.Ε.Β.Α. που μας έδωσε την αφορμή για το πιο πάνω σχόλιο.

*****


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!
==============

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η Ελληνική Κυβέρνηση ανακαλεί τον Πρόξενό μας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου – Καμαρινό. Έγκλημά του, οι πρόσφατες εθνοπρεπείς του δηλώσεις σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας.
Ο Έλληνας Πρόξενος, διατύπωσε αυτονόητες ιστορικές αλήθειες, οι οποίες ενόχλησαν εκτός από την Αλβανική πλευρά και την Ελληνική Κυβέρνηση.
Ερωτούμε τους αρμοδίους. Σε τι διαφωνούν με τα διατυπωθέντα από τον Πρόξενό μας;
Μήπως οι Κορυτσαίοι δεν είναι Έλληνες;
Μήπως οι Βορειοηπειρώτες δεν έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού στην επικείμενη Απογραφή;
Αμφισβητείται μήπως η Ελληνική Εθνική Καταγωγή των Βλάχων;
Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνονται από τη ματωμένη ιστορική πορεία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και δεν περνούν μέσα από το παραμορφωτικό φίλτρο μιας ενδοτικής πολιτικής.
Ως Σ.Φ.Ε.Β.Α. και ΠΑ.ΣΥ.Β.Α. απευθύνουμε στο Θεόδωρο Οικονόμου θερμό εθνικό χαιρετισμό. Η Ελληνική Κυβέρνηση ας αναλογιστεί επιτέλους τις ευθύνες της απέναντι στο Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

ΠΗΓΗ:

Ακτίνες,

ΣΦΕΒΑ

No comments:

Post a Comment