Friday, February 18, 2011

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ









Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============

Η Ισλαμοποίηση των Βαλκανίων ως πρώτη φάση μετατροπής της Ευρώπης σε Ισλαμική ήπειρο συντελείται με γοργούς ρυθμούς.

Στη Σερβία δεν φτάνει που ανεξαρτητοποίησαν το Κόσσοβο, τώρα προχωρούν, με διάφορα προσχήματα, στη σταδιακή απόσχιση και άλλων διαμερισμάτων της Σερβίας με το πρόσχημα ότι μουσουλμάνοι δεν έχουν τα προνόμια που θέλουν.

Στην Αλβανία οι Βορειοηπειρώτες δολοφονούνται, δεν έχουν δικαίωμα να αυτοπροσδιοριστούν εθνικά και όταν ο Ελληνας Πρόξενος στην Κορυτσά μίλησε για τα στοιχειώδη δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου οι εθνομειδότες ΓΑΠ και Δρούτσας τον ανεκάλεσαν στην Αθήνα!!!

Στο Μαυροβούνιο έφτασαν σε τέτοιο θράσος οι Μουσλουλμάνοι ώστε να μηνύουν σε πολιτικά δικαστήρια τον διαπρεπή θεολόγο Μητροπολίτη Μαυροβουνίου Αμφιλόχιο Ράντοβιτς, επειδή μίλησε αυστηρά για όσους προτίθενται να γκρεμίσουν ορθόδοξη εκκλησία, ενώ απειλούν να απαγορεύσουν συνάντηση ορθόδοξων επισκόπων στο Ντουμπρόβνικ απλά και μόνον επειδή θα παραστεί σε αυτό ο Σεβασμιότατος Μαροβουνίου Αμφιλόχιος.

Στην Ελλάδα καθημερινά φτάνουν καραβάνια που ξεβράζουν ορδές μουσουλμάνων οι οποίες σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μεταβάλλουν την εθνική ομοιογένεια του Ελληνισμού και τη μετατρέπουν σε μουσουλμανική με την πλήρη ανοχή των εθνομειοδοτών της Αθήνας.

Στη Βουλγαρία ανοίγει η όρεξη των μουσουλμάνων Βουλγάρων να αυτοπροσδιοριστούν ως Τούρκοι - με ότι αυτό συνεπάγεται - ενώ η Θεολογική Σχολή της Χάλκης παραμένει ακόμη κλειστή και τα περιουσιακά στοιχεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου καταπατούνται ασύστολα.

Στην Κύπρο ο εθνομειοδότης Χριστόφιας παραχωρεί τέτοιες κοινωνικές ασφαλίσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους μουσουλμάνους λαθραίους ώστε θα βουλιάξει τα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης και θα γεμίσει το ελεύθερο νότο με μουσουλμάνους μετανάστες!!!

Στη FYROM ο μάρτυρας Αρχιεπίσκοπος Αχριδών Ιωάννης διώκεται από τους Σκοπιανούς οι οποίοι γίνονται έτσι συνεργάτες των ανθελλήνων μουσουλμάνων. Προσπαθούν οι πλαστογράφοι να προσοικειωθούν τα εθνικά μας σύμβολα και τη εθνική μας Ιστορία και στοχεύουν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην ενότητα της Ορθοδοξίας.

Ποιος θα το φανταζόταν πριν λίγα χρόνια ότι τα Βαλκάνια, σε πρώτη φάση, θα περάσουν, σε λίγα χρόνια, στα χέρια των μουσουλμάνων, χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα αίμα και ότι αυτή η “ευεργεσία” στην ανθρωπότητα δεν είναι παρά η πρώτη φάση της Ισλαμοποίησης ολόκληρης της Ευρώπης;

Παραθέτουμε στη συνέχεια το κείμενο που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****

ΣΕΡΒΙΑ: ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΝΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

=========

Με επεισόδια στη Σερβία, ανάλογα μ' εκείνα της Αιγύπτου και της Τυνησίας, απείλησε ο μουφτής της Ισλαμικής Κοινότητας της χώρας, Μουάμερ Ζούκορλιτς.

Μιλώντας σε θρησκευτική συγκέντρωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του προφήτη Μωάμεθ, ο κ. Ζούκορλιτς δήλωσε ότι οι αρχές στο Βελιγράδι θα πρέπει να διδαχθούν απ' αυτά που συνέβησαν στην Αίγυπτο και την Τυνησία.

«Στις πλατείες της Αιγύπτου και της Τυνησίας είχαμε σοβαρές αναταραχές, που αν δεν γίνουν μάθημα για τις σερβικές αρχές, μπορεί πολύ εύκολα να επαναληφθούν σε κάποια πλατεία του Νόβι Πάζαρ (σ.σ. αστικό κέντρο στη περιοχή Σάντζακ, στη Ν/Δ Σερβία, όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός αποτελεί πλειοψηφία)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζούκορλιτς.

Ο επικεφαλής της Ισλαμικής Κοινότητας στη Σερβία χαρακτήρισε «υποκρισία» τη συμπεριφορά των αρχών που, όπως είπε, «τις ύβρεις κατά των μουσουλμάνων αποκαλούν ελευθερία του λόγου, ενώ κάθε φορά που οι μουσουλμάνοι υψώνουν τη φωνή τους κατηγορούνται για διασπορά εθνοτικού μίσους».

Ο Μουάμερ Ζούκορλιτς ανέφερε ακόμη στην ομιλία του ότι «η συμπεριφορά της σημερινής κυβέρνησης αποτελεί συνέχεια μιας πολιτικής για την υποδούλωση του μουσουλμανικού πληθυσμού, που εφαρμόζεται τα τελευταία 100 χρόνια από κάθε αντιδημοκρατική εξουσία».

Προειδοποίησε δε ότι «τώρα, που οι μουσουλμάνοι μιλούν με μία φωνή, έχουν συμπτύξει τις γραμμές τους και δημιούργησαν θεσμικά όργανα, η πολιτική αυτή δεν θα περάσει και καλό θα ήταν για τις αρχές να διδαχτούν από την Αίγυπτο και την Τυνησία».


ΠΗΓΗ:


Ακτίνες,


«Καθημερινή»17/02/2011 με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


No comments:

Post a Comment