Tuesday, November 16, 2010

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ή ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;




ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ή ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;

=======

Ποιόν επιχειρούν να εμπαίξουν οι εφευρετικότατοι εγκέφαλοι του Υπουργείου Οικονομικών με τη νέα ανακοίνωση τους για την περίφημη Φοροκάρτα; Ή είδηση πρωτοδημοσιεύτηκε στα «Νέα» της 11ης Οκτωβρίου και μάς λέει ότι το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρχής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομέ νων των Πολιτών, προσανατολίζεται σε απλούστευση της Φοροκάρτας.

Σε τί συνίσταται αυτή ή απλούστευση; Στο ότι, μας λένε, δεν θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο ούτε Αριθμός Φορολογικού Μητρώου στις Φοροκάρτες. Αλλά θα υπάρχει μόνο ένας αριθμός, τον όποιο μόνο το Υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί να ταυτίσει με πρόσωπο.

Στη μία όψη της κάρτας θα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου Οικονομικών και της τράπεζας πού θα εκδώσει την κάρτα, όπως και ό μοναδικός αριθμός της κάρτας, ενώ στην πίσω όψη θα υπάρχει μια μαγνητική ταινία.

Σε κάθε συναλλαγή οι φορολογούμενοι θα δίνουν στο κατάστημα την κάρτα τους για να περάσει από τα μηχανήμα τα POS (Points Of Sales, Σημεία Των Πωλήσεων) πού χρησιμοποιούνται και σήμερα για τις πιστωτικές κάρτες.

Προσθέτει τέλος ή είδηση ότι ή χρήση της φοροκάρτας, τουλάχιστον για το 2011, θα είναι προαιρετική.

Πρόκειται για απίστευτο εμπαιγμό! Αλήθεια, τί είναι αυτό πού μάς λένε; Λένε ότι δεν θα υπάρχει το ονοματεπώνυμο μας στην κάρτα αλλά μόνο ο προσωπικός μας αριθμός. Επομένως έτσι, κατά τα λεγόμενα τους, θα είναι τα προσωπικά μας δεδομένα προστατευμένα, διότι μόνο το Υπουργείο θα μπορεί να ταυτίσει τον αριθμό της κάρτας με το όνομα μας.

Τί είναι αυτά πού υποστηρίζετε, κύριοι; Το πρόβλημα των πολιτών είναι ακριβώς αυτό: Για τον κεντρικό έλεγχο των δεδομένων τους από το Υπουργείο ανησυχούν. Δεν τούς ενοχλεί το αν κάποιος υπάλληλος ενός καταστήματος δει το όνομα τους. Συνεπώς όλη αυτή ή προπαγάνδα ότι δήθεν κάτι άλλαξε δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια, προκειμένου είτε να προληφθούν οι όποιες αντιδράσεις από μέρους των πολιτών είτε να παρακαμφθούν οι αντιρρήσεις της Αρχής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Το πρόβλημα όμως για μάς τούς πιστούς είναι ακόμη σοβαρότερο και βρίσκεται ακριβώς στην παρουσία του μοναδικού αυτού αριθμού, διότι, όπως αναλύσαμε εκτενώς σε άρθρο του προηγουμένου τεύχους {1 Νοεμ βρίου 2010, σελ. 433-6), το όλο σύστημα οδηγεί προς τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών πού περιγράφει ή «Άποκάλυψις» για τη φρικτή εποχή τού Αντίχριστου {Αποκ. ιγ' 16-18).

Εκεί προφητεύεται ότι ό Αντίχριστος θα υποχρεώσει όλους τούς ανθρώπους να δεχθούν το χάραγμα, να σφραγισθούν δηλα δή στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο με έναν αριθμό, ούτως ώστε να μην μπορεί κάποιος να πουλήσει ή να αγοράσει, παρά μόνο αν έχει αυτό το χάραγμα. Και τί περιλαμβάνει αυτό το χάραγμα; θα έχει, λέει ή προφητεία, το όνομα του θηρίου (του Αντίχριστου) ή τον αριθμό τού ονόματος του πού είναι το 666 (χξς'): «ίνα μή τις δύνηται άγοράσαι ή πωλήσαι εί μή ό έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν τού ονόματος αυτού... και ό αριθμός αυτού χξς'» (Αποκ. ιγ' 16-18)! Όταν λοιπόν καθιερώνεται σύστημα συναλλαγής με αριθμό και παρακινούνται οι πολίτες να παύσουν να συναλλάσσονται με μετρητά, καταλαβαίνουμε ότι μπαίνουμε στην ίδια λογική τού συστήματος της επο χής του Αντίχριστου.

To πρόβλημα γίνεται ακόμη οξύτερο, άν συνυπολογιστεί τό ότι τό κύριο σύστημα πού χρησιμοποιείται στό εμπόριο σήμερα είναι ό ραβδωτός κώδικας (bar code) ΕΑΝ 13, ό όποίος περιέχει μέσα στην ίδια τή δομή ταυ τόν αριθμό 666 και γιά τόν όποίο είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θά βρίσκεται και πάνω στή συγκεκριμένη κάρτα. Ακόμη πάντως δεν έχει διευκρινισθεί άν τελικά θά υπάρχει.

Για να συνοψίσουμε: Ούτως ή άλλως αυτό πού μάς ενοχλεί όλους στην κάρτα είναι ό μοναδικός αριθμός της, πού πιθανόν θα βρίσκεται και σε μορφή ραβδωτού κώδικα, όχι το όνομα μας. Ας αφήσουν λοιπόν αυτά τα ύπουλα παιχνίδια οι ιθύνοντες του Υπουργείου Οικονομικών και ας φροντίσουν να οργανώσουν τις υπηρεσίες τους σωστά. Δεν μάς χρειάζεται καμία απολύτως Φοροκάρτα! Την ύπουλη αυτή Φοροκάρτα ας τη δώσουν, αν θέλουν, μόνο στον εαυτό τους και στους 300 της Βουλής. Ας αφήσουν το λαό ήσυχο!

Και πάντως θα θέλαμε να ξέρουμε τί θα κάνει στην περίπτωση αυτή ή περίφημη Αρχή Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Θα παίξει το παιχνίδι των ψευτοδιορθώσεων του Υπουργείου, προδίδοντας την αποστολή της, ή θα υψώσει, όπως έχει χρέος, φράγμα αδιαπέραστο στις σκοτεινές επιδιώξεις των ξένων κέντρων, κέντρων μυστικών πού προωθούν τα παρόμοια συστήματα για να θέσουν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο τους όλο τον κόσμο;

Έδώ πραγματικά θα φανεί αν είναι Αρχή Προστασίας ή αν θα μεταβληθεί σε Αρχή Προδοσίας των δικαιωμάτων των πολιτών! Αυτή τη στιγμή διαπράττεται το φρικιαστικότερο έγκλημα προδοσίας της ιστορίας του Ελληνισμού. Θα συνεργήσει λοιπόν και ή Αρχή Προστασίας στη διάπραξη του;


ΠΗΓΗ:


Ακτίνες,


«Ο ΣΩΤΗΡ» 15-11-2010



No comments:

Post a Comment