Tuesday, May 18, 2010

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ! - ΛΥΚΕ! ΛΥΚΕ! ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;




























ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!

ΛΥΚΕ! ΛΥΚΕ! ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

======================


Οτι η όλη ιστορία της έλευσης του Πάπα στην Κύπρο θα μεταστρεφόταν από μαύρο εφιάλτη σε μαύρο χιούμορ ούτε που μπορούσα ποτέ να το φανταστώ.


Και όμως!


Η Κοκκινοσκουφίτσα, που λέτε, γνωρίζει ότι ο κακός λύκος θέλει να την καταπιεί και όμως δεν βάζει μυαλό! Δεν φορά πάντοτε το άσπρο της καπέλο. Πολλές φορές τριγυρνά με το κόκκινο καπέλο και φορά μάλιστα και κόκκινο σκαρπίνι και κόκκινο μανδύα!!!


Είναι να μη γίνει ταύρος ο κακός λύκος με όλη αυτή την κοκκινίλα;


Γι' αυτό ο Μέγας Ναπολέοντας (ο σύντροφος Χριστόφιας ήθελα να πω) αποφάσισε να καλέσει όλες τις εφεδρείες στα όπλα.


Αδύνατον να επαρκέσει η αστυνομία για να φρουρήσει τον Αγιότατο προστάτη των παιδόφιλων! Οι αστυνομικοί και οι εθνοφρουροί πρέπει να ακροβολιστούν σε όλη τη διαδρομή από την Πάφο μέχρι τη Λευκωσία για να είναι σίγουροι ότι δεν θα ορμήξει ο κακός λύκος να φάει την Κοκκινοσκουφίτσα των 83 τόσων ετών!!!


Και όχι μόνον αυτό!


Στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο Ναπολέοντας απεφασίσθη ομοφώνως να κλείσουν όλα τα μαννάβικα.


Και γιατί νομίζετε;


Για να γίνουν απρόσιτες οι ντομάτες στο κοινό μπας και οι δανδέλες του Αγιότατου Πάπα βαφτούν κόκκινες!


Και εμείς; Εμείς θα κλειστούμε στα σπίτια μας και θα απολαύσουμε το υπερθέαμα: "Το κυνήγι των μαγισσών- Λύκε! Λύκε! Είσαι εδώ;"


Και τι θέαμα!


Υπερπαραγωγή Βατικανού, Χριστόφια, ΟΜΟΦΩΝΟΥΣΗΣ Συνόδου και Χόλυγουντ!


Φαντασμαγορικό θέαμα! Μεγαλείο! Σκέτη απόλαυση!


Θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, την ιστορία του κακού λύκου που θα επιχειρήσει, με κάθε τρόπο, να κοκκινίσει (με ντομάτες εννοώ!) την υποδοχή της επίσκεψης του Αγιότατου Πάπα της Ρώμης.


Ο Μέγας Ναπολέοντας, με την πλήρη κάλυψη του Μεγάλου Ιεροεξεταστή της Σεβίλλης (της Κύπρου ήθελα να πω! Μη σκαλώσουμε τώρα σε λεπτομέρειες!), τρέχουν να τα μαζέψουν! Αλλά μαζεύονται; Αντε να μαζέψεις τους Παλαιοημερολογίτες!


Τα εντεταλμένα όργανα του κράτους έχουν αυστηρή εντολή να προστατεύσουν τον Πάπα επειδή υπάρχει κίνδυνος να τον απαγάγει ο κακός λύκος και να τον οδηγήσει στο Δικαστήριο της Χάγης οπότε....


Οπότε προβλέπεται ότι θα φιλοξενηθεί επί μακρόν στη σουίτα του Μιλόσεβιτς.


Και όχι τίποτα άλλο!


Αν, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι κακό στον Αγιότατο Πάπα Βενέδικτο ποιος θα κουκουλώνει από εδώ και εμπρός τους παιδόφιλους φραγκοπαπάδες;


Θα μου πείτε ο διάδοχος του Βενέδικτου!


Ετσι και αλλιώς η ιστορία με την παιδεραστία δεν είναι κάτι καινούργιο με τον Παπισμό.


Οπως δεν είναι και οι Παπικές αιρέσεις!


Πώς δεν τα γνώριζαν αυτά οι ΟΜΟΦΩΝΟΥΝΤΕΣ αρχιερείς της Εκκλησίας της Κύπρου που τον προσκάλεσαν;


Στο μεταξύ η Ιερά Συνοδος της Αγιότατης Εκκλησίας της Κύπρου δεν έμεινε αργή!


Αυτό δα έλειπε να αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων αποκλειστικά στο σύντροφο Χριστόφια!


Σύμφωνα, με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, συνήλθε εκτάκτως και ιεροκρυφίως στις υπόγειες στοές του αρχοντικού του Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΩΣ να αναθέσει τη θεολογική κάλυψη της επίσκεψης του Πάπα σε άξια χέρια!


Τι εννοείτε σε ποια;


Στα χέρια του π. Αλέξιου Εγκλειστριώτη και στο κλέος της Κυπριακής θεολογίας: Τον κ. Ανδρέα Πιτσιλίδη φυσικά!


(Είπαμε θα ασχοληθεί με την πολιτική και θα ησυχάσουμε! Αμ δεν! Δεν τη γλυτώνουμε τόσο εύκολα!)


Με φωστήρες αυτού του βεληνεκούς είναι δυνατόν να μην κατοχυρωθεί πλήρως θεολογικά η ανάγκη της παπικής επίσκεψης στο νησί μας;


Μη λέμε ανέκδοτα!!!


Και εμείς; Τι θα πει εμείς; Πάλιν τα ίδια; Δεν τα είπαμε;!


Θα το διασκεδάσουμε με την καρδιά μας!


Αρκετά μας μαύρισαν το συκώτι οι Παπικοί, οι Οικουμενιστές και οι ΟΜΟΦΩΝΟΥΝΤΕΣ αρχιερείς της Εκκλησίας μας. Τώρα είναι η σειρά τους να κάτσουν σε αναμμένα κάρβουνα.


Κλεισμένοι στα σπιτάκια μας, καρφωμένοι στις τηλεοράσεις μας, με το ποτό της αρεσκείας μας και με τα σουβλάκια μας (επιτέλους τι Κυπραίοι είμαστε χωρίς σουβλάκια;) θα απολαμβάνουμε το υπερθέαμα: "Κυνήγι των μαγισσών" με υπότιτλο: "Λύκε! Λύκε είσαι εδώ;"


ΠΗΓΗ:


Φωτογραφικό υλικό από τις Ακτίνες και τον Τρελογιάννη.


Το σενάριο ανήκει στον Παναή!

4 comments:

  1. Eχω μιάν ιδέα στους παλαιοημερολογίτες να πώ:να μεταμφιεσθήται σε πάπες και να πάτε στην πάφο και μέσα στον τοματοπόλεμο η χαζή αστυνομία θα συλλάβει τον κανονικό θα του δώσουν και ένα χέρι ξύλο γιατί θα τους μιλά λατινικά(και τα σαΪνια τα δικά μας θα νομίζουν ότι είναι αλβανικά)και θα καταλήξη όπως την πιό πάνω φωτο...Θα τον τακτοποιήσουν οι φυλακισμένοι όπως τακτοποιούν τους παιδεραστές...Φοβερες φωτογραφίες και έξοχο το κείμενο σας κ.Παναγιώτη,ήταν όπως ακριβώς το σκεφτόμουνα.Εύγε και θελουμε και Β'μέρος...Άρχισε και έχει ενδιαφέρον η καθημερινή σειρά να φωνάξουμε και τον Φωσκολο να το κάνει υπερπαραγωγή,το κάστ των ηθοποιών είναι κομπλίτ(συμπληρωμένο)μας μένει ο σκυνοθέτης,συγραφέα έχουμε εσάς,αέρα στα πανιά μας επιτέλους να λύσω και τα οικονομικά μου...

    ReplyDelete
  2. Άστε είναι τόσο κωμικοτραγικά τα γεγονότα που ώρες ώρες μου έρχετε να κλαίω για την κατάντια μας και ώρες ώρες κλαίω απο το γέλιο(αποκτίσαμε και την χαρμολύπη με όλην αυτην την περιρέουσα ατμόσφαιρα),αρχίσαν να με ρωτούν στο σπίτι τι παθαίνω και ξεκαρδίζωμαι στα γέλια μόνος στο δομάτιο...Ντροπή μας(εγώ φταίω που έρχετε ο πάπας,αν είμουν Άγιος θα προσευχόμουνα λιγάκι και θα ζητούσα με δάκρυα απο τον Πατέρα μας να μην του επιτρέψει να μολύνει την νήσο μας ο πάπας,ντροπή μου, όμως μηδέν δάκρυα,μηδέν προσευχή,έτσι οΘεός άς μας ελεήσει...όλον τον κόσμο του...ΑΜΗΝ

    ReplyDelete
  3. Πράγματι Παναή!

    Το ρίξαμε στο γέλιο αλλα στην πραγματικότητα η ψυχή μας κλαίει με αυτά τα απαράδεκτα.

    ReplyDelete
  4. Να μας ζήσουν οι 13 Οσιομάρτυρες της Καντάρας...Αγιοι οσιομάρτυρες της Καντάρας υπο Λατίνων καέντες πρεσβέψατε υπέρ ημών των αμαρτολών...

    ReplyDelete