Friday, April 23, 2010

ΔΥΟ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΠΑΙΣΙΟ



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

__________________


ΔΥΟ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΠΑΙΣΙΟ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=========================


ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, (Ο βίος του, Ο ασυρματιστής του Στρατού και του Θεού,

α) Ψηφιακός δίσκος με οπτικοακουστικό υλικό του βίου το Γέροντος Παισίου,

β) Ψηφιακός δίσκος με ηχητικό υλικό του βίου του Γέροντος Παισίου, Εκδοση του Κέντρου ενότητος και μελέτης - προβολής των αξιών μας “Ενωμένη Ρωμηοσύνη”.


Το σωματείο “Ενωμένη Ρωμηοσύνη”, μέσα στα πλαίσια των στόχων που έταξε να βοηθήσει το λαό μας να επανασυνδεθεί με τις ρίζες του εξέδωσε δύο ψηφιακούς δίσκους που διηγούνται το βίο του Γέροντος Παισίου του Αγιορείτου ο μεν ένας με οπτικοακουστικό υλικό και ο δεύτερος με ηχητικό υλικό για το Γέροντα Παίσιο.


Είναι εντυπωσιακό πώς μάζεψαν οι επιμελητές της έκδοσης τόσο φωτογραφικό υλικό για να συνοδεύσουν τη διήγηση του βίου του π. Παισίου που έγραψε ο ιερομόναχος Ευθύμιος και τον οποίο (από ταπείνωση) αποδίδει στο μακαριστό Γέροντά του ιερομόναχο Ισαάκ.


Οπως έγραψα πολλές φορές το βιβλίο αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχουν γραφτεί τα τελευταία εκατό χρόνια. Εχει γνωρίσει απανωτές εκδόσεις, έχει μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες και έχει οδηγήσει σε μετάνοια και γνώση της ζωής των αγίων του Θεού και των μυστηρίων της Εκκλησίας αναρίθμητους ανθρώπους.


Θερμά συγχαρητήρια στους καλούς αδελφούς της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης” για το όλο θαυμαστό έργο που επιτελούν με τη χάρη του Θεού.


Να σημειώσουμε ότι οι ψηφιακοί δίσκοι προσφέρονται δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα σε μια εποχή που η πατρίδα μας απειλείται με πτώχευση!.


Ιδού τι θαύματα κάνει η πίστη!


Καλή προκοπή αγαπητοί αδελφοί της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης”, γόνιμη συνέχεια και θείο φωτισμό για να προσφέρετε πάντοτε με ταπείνωση τόσο αξιόλογο έργο.

No comments:

Post a Comment