Friday, February 19, 2010

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ



ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================

Η καλύτερη απόδειξη ότι οι Οικουμενιστές είναι ενοχλημένοι από τον αντιοικουμενιστικό αγώνα είναι οι συκοφαντίες των εναντίον των παραδοσιακών πιστών οι οποίες αυτή τη φορά περιέχονται στην εγκύκλιο του Πατριαρχείου για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Χαιρόμεθα χαράν μεγάλη επειδή ο Παναγιότατος και η περί αυτόν Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου δεν έχουν επιχειρήματα εναντίον μας και συκοφαντούν τους ορθόδοξους πιστούς ότι επιδιώκουν αποτειχίσεις και σχίσματα.

Ονειρεύονται, όπως σοφά επισημαίνει ο π. Θεόδωρος Ζήσης, ότι θα αποσχιστούμε από την Εκκλησία για να γλυτώσουν από την κριτική μας για να μπορέσουν να μας εξουθενώσουν, όχι ως αγωνιστές της πίστης μας, αλλά ως σχισματικούς και εξωεκκλησιαστικούς.

Με αυτό το όνειρο ας ζουν.

Είμαστε και θα παραμείνουμε πιστά τέκνα της Ορθοδόξου Εκκλησίας και θα κάνουμε τη ζωή και τα όνειρα των οικουμενιστών εφιάλτη.

ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να φύγουμε από την Εκκλησία.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στους κόλπους Της, επειδή εκτός των κόλπων Της υπάρχει ο βύθιος δράκων και ο αιώνιος θάνατος.

Αν οι Οικουμενιστές δεν αισθάνονται άνετα στην Εκκλησία ας φύγουν οι ίδιοι, όπως έλεγε ο π. Παίσιος.

Εμείς φυσικά προσευχόμαστε να μετανοήσουν.

Σε κάθε περίπτωση ας εγκαταλείψουν το όνειρο ότι θα γίνουμε σχισματικοί.

Υποχείριο των Οικουμενιστών ΔΕΝ θα γίνουμε ΠΟΤΕ.

Ούτε περίγελως των πονηρών δαιμόνων που επιδιώκουν με εκ δεξιών πειρασμούς να μας αποτροχιάσουν από το στόχο μας.

Είμαστε και θα παραμέινουμε συντεταγμένοι και καθοδηγούμαστε από σοφούς και ενάρετους επισκόπους, κληρικούς, μοναχούς και λαικούς.

Εκδουλεύσεις στους Οικουμενιστές με άκαιρη και μη συντεταγμένη αποτείχιση ΔΕΝ πρόκειται να κάνουμε ΠΟΤΕ.

Οσο πάει ο καιρός περισσότεροι αντιλαμβάνονται τον οικουμενιστικό κίνδυνο και πυκνώνουν τις τάξεις των παραδοσιακών πιστών που διεξάγουν τον αντιοιουμενιστικό αγώνα.

Οι ελάχιστοι που στοιχούνται με τους Οικουμενιστές είναι αφερέγγυα πρόσωπα που εκθέτουν αντί να βοηθούν τους συγκρητιστές.

Ο Ιερισσού Νικόδημος λ.χ. που απειλεί Θεούς και δαίμονες εναντίον της Ομολογίας είναι το ίδιο πρόσωπο που αλάλαζε από χαρά στα συνοδικά γραφεία επειδή απηλλάγη από το Συνοδικό δικαστήριο ο Μπεζενίτης.


Με τέτοιους σύμμαχους τι να τους κάνουν τους αντίπαλους οι Οικουμενιστές ;

Για συγκρίνετε τα διαμάντια που ηγούνται του αντιοικουμενιστικού αγώνα με τους Οικουμενιστές Βερροίας, Ιερισσού, Μεσσηνίας, Ιωαννίνων, Ζακύνθου, Περγάμου, Ικονίου κτλ. και θα αντιληφθείτε τη διαφορά.

Δόξα σοι ο Θεός!

Στους παραδοσιακούς πιστούς ο Κύριος έδωσε τους καλούς ποιμένες και στους οικουμενιστές παρεχώρησε αλλοτριοεπίσκοπους και προβατόσχημους λύκους.

Ο Χριστός δεν άφησε και ούτε θα αφήσει ποτέ την Εκκλησία Του ορφανή.

No comments:

Post a Comment